Cap Gemini Nederland


PERSONALIABERICHT

Utrecht, 26 april 2007

Madelon Kaspers nieuwe woordvoerder en PR-manager Capgemini Nederland

Madelon Kaspers (44) is onlangs als woordvoerder en PR-manager in dienst getreden bij Capgemini Nederland. Zij is daar verantwoordelijk voor alle PR-activiteiten en het woordvoerderschap.

Kaspers heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT en high tech industrie waarbinnen zij verschillende rollen vervulde op het gebied van marketing, PR en marketingcommunicatie. Zij was voorheen onder andere werkzaam bij Irdeto. Hier was Kaspers verantwoordelijk voor corporate PR, mediarelaties en marketingcommunicatie. Ook heeft zij als PR-manager gewerkt bij Datapoint Nederland BV.

"Juist de diversiteit aan marktsectoren waarin Capgemini klanten in staat stelt te transformeren, gecombineerd met het uitdragen van de brede kennis en oplossingen die het bedrijf biedt, is een mooie uitdaging om het PR-vak te mogen uitoefenen.", zegt Kaspers.

Kaspers heeft een MBA (Open University Business School) en studeerde HBO Museologie aan de Reinwardt Academie in Leiden.

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Daarbij werkt de onderneming op een onderscheidende manier samen met haar klanten aan het behalen van snellere, betere en meer duurzame resultaten: de Collaborative Business Experience. Deze innovatieve samenwerking krijgt vorm door een sterk netwerk van technologiepartners, bewezen methoden en hulpmiddelen en een sterk op samenwerking gerichte mentaliteit in de dagelijkse praktijk. Hiermee helpt Capgemini organisaties om nieuwe groeistrategieën te ontwikkelen en de mogelijkheden van technologie optimaal te benutten. Capgemini heeft wereldwijd ongeveer 68.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 7,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com

EINDE BERICHT



Cap Gemini Nederland