Arcadis NV

PERSBERICHT

Arnhem, 26 april 2006

NIEUWE DIRECTEUR GEZONDHEID EN VEILIGHEID VOOR ARCADIS

ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat de heer Bryan West per 16 april 2007 is benoemd tot directeur Gezondheid en Veiligheid van ARCADIS. De benoeming is een logisch vervolg op de invoering van een wereldwijd beleid op het gebied van gezondheid en veiligheid binnen de onderneming vorig jaar.

De heer West heeft uitgebreide ervaring in Gezondheid en Veiligheidzaken zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Hij heeft gewerkt aan het opzetten en managen van programma's voor verschillende kleine en grote Amerikaanse ondernemingen met vestigingen in de Verenigde Staten en daarbuiten. Zijn laatste werkgever was Whirlpool Corporation, waar hij Director Global Health & Safety was gedurende een aantal jaren.

"Onze doelstelling is dat iedereen gezond en veilig kan werken. Om dit te bereiken krijgt dit onderwerp dezelfde prioriteit als onze andere kernwaarden en maakt het integraal onderdeel uit van de oplossingen die we onze opdrachtgevers aanbieden," aldus Michiel Jaski, lid van de Raad van Bestuur. "Bryan West zal er onder meer op toezien dat ons nieuwe managementsysteem voor gezondheid en veiligheid goed wordt ingevoerd in de verschillende werkmaatschappijen, aansluitend op reeds bestaande kwaliteitssystemen. Hiermee komen we ook tegemoet aan de veranderende wensen van onze klanten op dit gebied."

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 11.000 mensen en een omzet van meer dan E 1,2 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joost Slooten, ARCADIS NV tel: 026-3778286, e-mail: j.slooten@arcadis.nl

ARCADIS NV
Nieuwe Stationsstraat 10
Postbus 33
6800 LE Arnhem
Tel 026 3778 292
Fax 026 4438 381
www.arcadis-global.com

---- --