Ingezonden persbericht


Persbericht

STRIJD VOOR HET GOEDE DOEL

Contactcenters bellen 275.000 euro bij elkaar voor Warchild

Hoofddorp, 26 april 2007 - Gisteravond overhandigde Alexander Slingeland van de Nationale Contact Center Awards (NCCA) de cheque met de opbrengst van de Plantronics Telesales Team Trophy aan Ina Huttema van Warchild. De winnaar van de trofee is Leenart & Heemskerk, het contactcenter dat de meeste donateurs wist te werven. De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Direct Dial en Annie Connect. De trofee werd overhandigd tijdens het Telecommerce Gala in Utrecht.

De Plantronics Telesales Team Trophy geldt als de belangrijkste prijs voor de contactcenter-branche. Voor deze onafhankelijke wedstrijd strijden contactcenters om geld binnen te halen voor het goede doel. Het bijzondere aan de werving is dat het niet om eenmalige donaties gaat, maar om het binnenhalen van vaste donateurs. Uit voorgaande jaren blijkt dat het meestal gaat om langlopende donateurschappen. Van de veertien deelnemende bureaus, heeft Leenart & Heemskerk de meeste nieuwe leden voor Warchild geworven en daarmee het meeste geld ingezameld.

Plantronics sponsort deze award niet alleen vanwege de doelstelling donaties binnen te halen voor het goede doel, maar ook omdat dit initiatief de contactcenter-branche op een positieve manier belicht. "De branche heeft te kampen met een onterecht negatief imago", zegt Peter Wuyts, jurylid namens Plantronics. "We zijn blij dat het initiatief zo'n succes heeft. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat elk jaar meer en meer contactcenters zich opgeven om mee te dingen naar de trofee, maar ook uit de groeiende interesse van de goede doelen."

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Voor hoge resolutie beeldmateriaal:
Lubbers & De Jong B.V.
Margriet Luttikhuizen
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: Margriet@l-dj.nl