Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hercules lanceert de Mobile DJ MP3

HERCULES LANCEERT EERSTE DRAADLOZE DJ MIXING MINI-CONTROLLER: DE MOBILE DJ MP3

Hang the DJ! Hang the DJ! Hang the DJ!
Brussel - 26 April 2007

Hercules onthult de Hercules Mobile DJ MP3, de eerste draadloze digitale mixing mini-controller die al je feesten op stelten zal zetten... van kleine verjaardagspartijtjes tot heuse studentenparty's.

Met de Hercules Mobile DJ MP3 komt er een einde aan de feesten waarop de dienstdoende DJ verplicht in de buurt van zijn (of haar) cd-verzameling of computer moet blijven en niet met zijn vrienden van het feest kan genieten. Elke DJ die over de nieuwe Hercules Mobile DJ MP3 beschikt, kan vanaf nu zijn show afsteken vanop de dansvloer. Iedereen zal jaloers zijn op dit draagbare en draadloze apparaat waarmee je gehaaide mixes, fantastische effecten en vette geluidseffecten kan maken!

"DJ-en is een trend die 12-25 jarigen in hun levensstijl hebben geďntegreerd en die terug te vinden is in hun kledingstijl en de muziek waarnaar ze luisteren..." aldus François Garet, Music and DJing Product Development Manager for Hercules. "Je hebt niet langer een gedetailleerde kennis van het mixen nodig: met de Mobile DJ MP3 is voortaan iedereen DJ”.

Draadloos en het middelpunt van alle actie
De Mobile DJ MP3 is 's werelds meest mobiele dubbeldeks DJ-mixer: draadloos, een handzaam formaat (slechts 17x 15x 3 cm) en een gewicht van nog geen 500 gram. Dankzij de dubbele LCD-display kiest de DJ de tracks en maakt de mixes vanop de dansvloer. Als hij even aarzelt, kan hij altijd terugvallen op de Automix-functie. Geluidseffecten toevoegen voor een spetterende avond: applaus, explosies, geluidsloops en echo's... De DJ zit niet langer "vastgelijmd" aan het scherm van zijn computer omdat de Mobile DJ MP3, gevoed door twee LR14-batterijen*, hem de volledige vrijheid geeft om te gaan en staan waar hij wil. Zo kan hij samen met zijn vrienden van het feest genieten. En niet onbelangrijk: de Mobile MP3 is zo eenvoudig te gebruiken dat voortaan iedereen DJ wil zijn. Hopelijk speelt de DJ niet 'Panic' van The Smiths, want dan zou het publiek "Hang the DJ, Hang the DJ" wel eens letterlijk kunnen nemen, zonder dit te moeten betreuren!

Alsof je met echt mixpaneel staat de DJ-en ...
De Mobile DJ MP3 combineert twee decks voor het mixen, scratchen en synchroniseren van MP3- en WAV-bestanden die op de computer zijn opgeslagen**. De twee jogwielen functioneren als twee decks. Met de crossfader laat je tracks in elkaar overlopen en met de twee schuifregelaars stel je het volume en de pitch (bpm van een track) in. De Mobile DJ MP3 telt 25 knoppen voor de meest fantastische effecten en een eenvoudige maar effectieve bediening.

De installatie is supersimpel: je hoeft alleen maar de kleine draadloze ontvanger (een USB-stick) aan te sluiten op de USB-poort van de computer. De meegeleverde DJ-software is bijzonder gemakkelijk te gebruiken: niet alleen perfect voor beginners maar dankzij de vele functies ook een lust voor DJ's die gewend zijn met geavanceerde mixconsoles te werken.

De Hercules Mobile DJ MP3 is nu beschikbaar voor een adviesprijs van ¤79,99 (incl. BTW). Klik hier voor meer informatie over het Hercules DJ-assortiment


* Worden niet meegeleverd
** Hercules Mobile DJ MP3 is compatibel met elke pc of notebook met een Pentium® III of Athlon® 1GHz en hoger waarop Microsoft Windows® XP SP2 of Vista draait. Voor meer informatie

Outsource Marketing & Communications
Steenweg op Brussel 213
B-1780 Wemmel

Luc Gyzels
Tel: 0032 (0)2/ 451-00-05
luc.gyzels@outsource.be

Belinda Delys
Tel: 0032 (0)2/ 451-00-15
belinda.delys@outsource.be
Over Guillemot

Guillemot Corporation ontwerpt en fabriceert hardware en accessoires voor interactieve entertainment. Onder de merknamen Hercules en Thrustmaster brengt de Group een gevarieerd aanbod aan producten op de markt. De Guillemot Corporation Group, die sinds 1984 actief is in deze markt, wordt momenteel vertegenwoordigd in twaalf landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en het Verre Oosten, en distribueert producten in 45 landen wereldwijd. De missie van de Group is het aanbieden van innovatieve producten van hoge kwaliteit waaraan gamers en muziekliefhebbers plezier hebben en die de prestaties verbeteren. Contactpersoon: Guillemot Financial Information - Tel: +33 (0)2 99 08 08 80. Fax: +33 (0)2 99 93 20 80 - Infos-fin@guillemot.fr www.hercules.com & www.thrustmaster.com