Gemeente Ede

nummer 85 / Ede, 26 april 2007

wegens bouwwerkzaamheden

Kerkstraat Bennekom incidenteel afgesloten

Op de hoek Dorpsstraat/Kerkstraat in Bennekom worden door Bouwbedrijf Grootheest Bennekom bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Om de bouwlocatie staat een afscheiding waardoor de doorgang in de Kerkstraat is beperkt. Daarbij komt, dat voor de bevoorrading en voor de uitvoering van de werkzaamheden regelmatig groot materieel nodig is, zoals bijvoorbeeld een mobiele kraan of een betonmolen. In verband met de verkeersveiligheid is besloten om de Kerkstraat tijdens de werkzaamheden af te sluiten. Om de overlast tot een minimum te beperken zijn afspraken gemaakt over duur en tijdstip van deze afsluiting.
Op borden wordt aangegeven wanneer er sprake is van afsluiting van de Kerkstraat. De afsluitingen vinden plaats in periode vanaf week 17 tot in ieder geval medio september 2007. Deze maatregel is in overleg met de gemeente Ede en de Ondernemersvereniging Bennekom genomen.

Incidenteel
In de periode vanaf nu tot en met 8 juni 2007 wordt de Kerkstraat incidenteel voor een hele dag (1 à 2 dagen per week) afgesloten. In de periode van 11 juni 2007 tot en met 14 september 2007 is de Kerkstraat dagelijks op vaste tijden afgesloten. Dit gebeurt van 7.30 tot 10.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. In de weekeinden en de vakantieperiode is de Kerkstraat niet afgesloten.

Vragen
Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer
J. Roest van Van Grootheest Bennekom, telefoon 0318 41 90 15. Over de tijdelijke verkeersmaatregelen kunt u contact opnemen met mevrouw Theunissen, coördinerend medewerker verkeersvoorzieningen van de gemeente Ede. Haar telefoonnummer is (0318) 68 04 68.
---