Ingezonden persbericht


-----------------------
persbericht

Datum: donderdag 26 april 2007

Telegraaf: "integreren met een knipoog"

De Telegraaf presenteert uniek de launch van het boek MIJN KANT - Iedereen heeft een geheim. Een boek voor kinderen en volwassen met als thema's: integratie en sex. Groot op T5 en op een interessante manier: De krant zocht een week voor de lancering van het boek MIJN KANT - Iedereen heeft een geheim de londense schrijver Willem van der Sluis op in zijn woonplaats voor een interview. Delen lezen en bestellen: www.boonuitgeverij.nl/pagina/html_B/B_514_Mijn_Kant.html

Razendsnel populair

Het boek MIJN KANT - Iedereen heeft een geheim is snel populair geworden. In Londen zijn er na de launch in drie dagen tijd ongeveer 100 exemplaren verkocht, onder de daar wonende Nederlanders. In Nederland komt de verkoop langzaam, maar zeker op gang.

Bijzonder boek

In Nederland bestaat geen ander (dag)boek dat zo scherp de thema's neerzet voor kinderen.

Het (dag)boek MIJN KANT - Iedereen heeft een geheim, een debuut geschreven n.a.v. de film Submission geregisseerd door de vermoorde Theo van Gogh, is speciaal voor kinderen. Aan de hand van dit boek kunnen kinderen in de klas en thuis discussiëren over thema's als integratie, identiteit en (homo)seksualiteit. Deze onderwerpen zijn verpakt in een verhaal dat enerzijds grappig en soms absurd is, en anderzijds bloedserieus en ontroerend.

De kinderboekenweek in oktober 2007 heeft als thema 'geheimen'. Mijn Kant sluit hierop aan: er worden geheimen onthuld..of juist niet? Het is een boek om lekker weg te lezen, maar bovenal een ontdekkingsreis voor oud en jong.

CONTACT

Uitgever: voor recensies
Uitgevershuis BuG

Hooge der Aa 27 Groningen

Tel. 050 312 16 77

bug@boonuitgeverij.nl

Schrijver: voor interviews
Willem van der Sluis
Tel. 0044 - (0) 7887 808 193
england.co.uk" wvandersluis@acs-england.co.uk

ISBN: 978-90-75913-51-4
Prijs: E 14, 95

SUPERBOEK

De kinderen die het boek gelezen hebben, reageren met woorden als: "SUPERBOEK" Andere kinderen, veelal allochtonen beschrijven het boek MIJN KANT als: "humoristisch en heftig" Volwassenen kunnen het boek, eenmaal er in begonnen, niet meer wegleggen. "Het is een pageturner."

PREVIEW

Een deel van het boek is te lezen:

Hou CTRL ingedrukt en klik op de link, klik daarna op de voorkant van het boek.

www.boonuitgeverij.nl/pagina/html_B/B_514_Mijn_Kant.html

---- --