Steeds meer Nederlanders kiezen voor Duits park in Brühl

26.04.2007 / 16:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Carts bv

Carts bv

Phantasialand ideale attractiepark Meivakantie!
Steeds meer Nederlanders kiezen voor Duits park in Brühl bij Keulen

De populariteit van het Duitse entertainmentpark Phantasialand in Brühl bij Keulen neemt de laatste jaren enorm toe. Waar aanvankelijk de bezoekers uitsluitend uit het Zuid-Oosten van Nederland voor Phantasialand als hun 'thuispark' kozen, komen nu de dagattractie liefhebbers uit heel Nederland naar Duitsland.

Deze speciale aantrekkingskracht van Phantasialand wordt met name gevormd door de zeer goede mix van spectaculaire attracties, dynamische shows en uitgekiende horeca. Ook het door Phantasialand gebouwde vier sterren hotel Ling Bao - helemaal in Chinese stijl gethematiseerd - mag als één op de vijf gasten in het seizoen een Nederlander verwelkomen.

De vorig jaar geopende super achtbaan Black Mamba, die net zoals de gelijknamige slang zéér snel en uiterst geruisloos is, werd in 2006 al uitgeroepen tot beste nieuwe attractie van Europa. En alsof dat nog niet genoeg is zal in de loop van de maand mei alweer een spectaculaire nieuwe attractie, een zogenaamde 'suspended Top Spin' zijn première beleven onder de naam 'Talocan'.

Phantasialand beleeft dit seizoen haar 40ste openingsjaar en mag zich verheugen in de zeer warme belangstelling van de Nederlandse bezoekers. Ook de komende mei-vakantie, die a.s. zaterdag begint worden weer veel grote en kleine Holländer in Brühl verwacht!

Noot voor redactie (