Datum: 26 april 2007

Voorhout Inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Burgemeester Bultenlaan. De inbraak werd gepleegd tussen woensdagavond 25 en donderdagmorgen 26 april. Er werden sluitboompjes van een raam ontsloten via in het raamstijl geboorde gaten. Sluitboompjes met een slot maken ontsluiting onmogelijk. De politie adviseert om dit soort eenvoudige en overal verkrijgbare inbraakwerende middelen aan te schaffen en te bevestigen. Er waren meerdere goederen klaar gezet om mee te nemen. Het vermoeden is dat het zover niet is gekomen omdat men zich gestoord voelde. Er is wel geld uit de woning meegenomen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Nieuwkoop Inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Dorpsstraat. De inbraak werd gepleegd tussen woensdagmiddag 25 en donderdagmorgen 26 april. Een sluitboompje van een raam werd ontsloten via een in een raamstijl geboord gat. Sluitboompjes met een slot maken ontsluiting onmogelijk. De politie adviseert om dit soort eenvoudige en overal verkrijgbare inbraakwerende middelen aan te schaffen en te bevestigen. Op dit moment is nog niet duidelijk of er uit de woning iets is gestolen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Alphen a/d Rijn Politie onderzoekt zware mishandeling Politie Hollands Midden doet onderzoek naar de mishandeling van een 43 jarige Alphenaar. De Alphenaar werd woensdagavond 25 april, na een melding even voor 19.30 uur, zwaar gewond aangetroffen in winkelcentrum De Ridderhof, voor supermarkt C1000. De Alphenaar werd in kritieke toestand overgebracht naar het LUMC in Leiden. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft direct een team van twintig rechercheurs en specialisten op de zaak gezet. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met het rechercheteam, via telefoonnummer 0900 - 8844.

Krimpen a/d Lek Politie zoekt doorrijder De politie is op zoek naar een onbekend voertuig dat van woensdag 25 op donderdag 26 april tegen een op de Dorpsstraat geparkeerde auto is gereden en daarna is doorgereden. Rond 01.00 uur hoorden buurtbewoners een klap en zagen vanmorgen dat de auto van een inwoonster uit Krimpen aan de Lek beschadigd voor een uitrit van een woning stond. Kennelijk was de auto door de klap daar terechtgekomen en schade had opgelopen. De politie hoopt dat er getuigen zijn die iets hebben gezien van de aanrijding dan wel een auto rond dat tijdstip hebben zien rijden. Zij kunnen bellen met de politie in Krimpen aan den Lek via 0900-8844.

--------------------------------------------- einde middagberichten ---------------------------------------------
---
Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --