Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Boekenkasten van Noord-Holland in de Openbare Bibliotheek Amsterdam

Amsterdam, 26 april 2007 - Maandag 23 april 2007 is de campagne De Boekenkasten van Noord-Holland van start gegaan. Tijdens de campagne kunnen alle inwoners van Noord-Holland, dus ook die van Amsterdam, bepalen welk boek volgens hen in De Boekenkast van Noord-Holland moet komen te staan.

Iedereen kan zijn stem uitbrengen door een ingevuld stemformulier in te leveren bij de bibliotheek (of bij de boekhandel). Bij inlevering van het stemformulier geeft de bibliotheek 'Het Lievelingsboek van Noord-Holland' cadeau, een boekje waarin 50 bekende Noord-Hollanders hun lievelingsboek presenteren. De stemformulieren worden verspreid via De Echo, de bibliotheek en de boekhandel. Het formulier is ook te downloaden van de website van de campagne www.boekenkasten-nh.nl.

Er kan vanaf maandag 23 april tot en met zaterdag 2 juni 2007 gestemd worden. Nadat de stemmen zijn geteld, wordt bekend gemaakt welke 50 boeken volgens de inwoners van Noord-Holland in De Boekenkast van Noord-Holland moeten staan.

Welk boek mag niet ontbreken? Kom ook stemmen in één van de filialen van de Openbare Bibliotheek Amsterdam!

De Boekenkasten van Noord-Holland is een initiatief van bibliotheekorganisatie ProBiblio en de Nederlandse Boekverkopersbond.

////////////////////////// Einde persbericht //////////////////////////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht