Ingezonden persbericht


Adaptec benoemt Stéphane Castagné tot Reseller Sales Manager voor zijn Snap Server-activiteiten in Benelux en Frankrijk

Londen - Verenigd Koninkrijk, 26 april 2007 - Adaptec, Inc. (Nasdaq: ADPT), leverancier van toonaangevende storageoplossingen, benoemt Stéphane Castagné tot Reseller Sales Manager Benelux en Frankrijk voor de Storage Solutions Group (SSG). Hiertoe behoren ook de Snap Server-activiteiten van Adaptec. Door de benoeming van Castagné wil Adaptec zijn groei in de Benelux en Frankrijk bevorderen.

Castagné wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de omzet die de resellers in de Benelux en Frankrijk genereren. Hij gaat dit doen door klanten direct te benaderen, leads te genereren en nieuwe business development-teams aan te sturen. Castagné richt zich ook op het aanhalen van de contacten met resellers en het uitbouwen van de relaties met nieuwe kanaalpartners. Castagné rapporteert aan Mike Collins, Reseller Sales Director EMEA.

Mike Collins: "De Snap Servers zijn een zeer belangrijk onderdeel van ons wereldwijde productportfolio. Stéphane Castagné beschikt over uitgebreide ervaring en kennis van de Snap Server-markt. Bovendien heeft hij uitstekende resultaten behaald bij zijn vorige werkgevers en zijn salestargets ruim gehaald. Uiteraard willen we dat onze Snap Server-producten prijzen blijven winnen en uitstekende reviews blijven krijgen. Castagné zal een grote rol spelen in de voortzetting van dit succes in de Benelux en Frankrijk."

Voordat hij bij Adaptec in dienst trad, werkte Castagné bij Memodis, een specialist in dataopslag, -archivering en -replicatie. Hier ontwikkelde hij het reseller-videoaanbod en onderhield hij contacten met de belangrijkste resellers van storage- en back-upproducten. Eerder was Castagné salesmanager bij eSYS, een Franse dochteronderneming van Xerox. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het werven, aansturen en opleiden van salesteamleden. Daarvoor werkte Castagné in verschillende seniorfuncties bij Wammet France, Mediateam en Techex France.

Hoge-resolutie digitaal beeldmateriaal van Stéphane Castagné is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over Adaptec
Adaptec biedt bewezen storageoplossingen die bedrijfskritische data en digitale content betrouwbaar verplaatsen, beheren en beschermen. De software- en hardwaregebaseerde oplossingen van Adaptec worden geleverd via Original Equipment Manufacturers (OEM's) en via kanaalpartners. Ze zijn door bedrijven, overheidsinstellingen en het mkb wereldwijd in te zetten voor storageconnectiviteit, databescherming en netwerkstorage. Adaptec is genoteerd aan de S&P Small Cap 600 Index.