Ingezonden persbericht


Persbericht

Blooming with the stars!

Eigenzinnig hotel in bergen neemt vierde ster in ontvangst

Bergen, april 2007 ­ Het aparte en bijzondere hotel blooming, gelegen aan de rand van een fraai en rustgevend natuurgebied in Bergen, heeft van de Nederlandse Hotel Classificatie een vierde ster gekregen! Daarmee is blooming in de op een na hoogste hotelcategorie in Nederland gekomen. Niet zo vreemd, want blooming, een uiterst gewild hotel op het gebied van bijvoorbeeld 'events', conferenties en feestelijke familiebijeenkomsten, verrast zijn gasten keer op keer. Bovendien is blooming genomineerd voor de Dutch Hotel Award 2007 voor het beste hotelmanagement van Nederland.

Coco-Mat bedden en hangmatten met bediening
Vanuit de staf en medewerkers van blooming is er keihard aan gewerkt om de vierde ster te bereiken. Zo zijn de kamers volledig aangepast aan de normen voor vier sterren met nieuwe faciliteiten, zelfs het verplichte kofferrek ontbreekt niet. Bovendien is er bediening tot in de hangmat! Ook aan de externe communicatie is gedacht: er zijn extra faciliteiten geïnstalleerd zoals een snelle internetaansluiting op alle kamers en er zijn nu ook computers en faxapparatuur te huur voor hotelgasten. Verder zijn er dvd-spelers en play-stations beschikbaar voor op de kamers. In op diverse kamers vind je veelal op maat gemaakte meubels, flat-screen televisies en slaap je in een hemels bed van Coco-Mat.

Uitgebreide service
De uitgebreide service voor de gasten is nog verder geperfectioneerd. Zo is de roomservice uitgebreid qua mogelijkheden. Probeer het love ontbijt eens op je kamer! Andere prettige zaken, die het leven van de gast aangenamer maken voor een verblijf bij blooming, zijn de extra parkeermogelijkheden en het online reserveringssysteem dat in gebruik is gesteld, waardoor het nog makkelijker is om snel een kamer te boeken.

Uitstekende prijs/ kwaliteit
Ook met de vierde ster garandeert blooming de 'best value for your money' bij online boekingen. Maar sterren zijn voor blooming niet voldoende: blooming streeft een eigen(wijs) én eigenzinnig niveau na, met opmerkelijke en bijzondere producten/omgevingen en arrangementen, waardoor de gast steeds weer wordt verrast. Niet voor niets dingt het hotel naast 10 andere hotels mee naar de Dutch Hotel Award 2007 voor het beste hotelmanagement van Nederland.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. Temidden van bossen en met het strand binnen handbereik ligt het hotel en conferentielandgoed op 11 hectare eigen duingebied met een privé duinpan, drie terrassen en vanaf begin 2008 ook een eigen wellness center. De 87 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers en 13 speciale COCO-MAT kamers, stralen de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uit. Daarnaast beschikt blooming over een aantal 'hidden secrets' en originele things 'to do' zoals duingolf of 'blooming breaking the waves rafting'. Hierdoor is blooming in staat om uw event nog verrassender te maken. De regelmatige blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Bel voor reserveringen 072-582 05 20. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.



Ingezonden persbericht