KNHS


Voorjaarsaanbieding paardenpaspoort
26 april 2007
Veulentje geboren?

Veulentje geboren? Speciale aanbieding voor 'trotse' eigenaren!

Bent u de trotse eigenaar van een pasgeboren veulentje? Dan heeft de KNHS een fantastische voorjaarsaanbieding voor u! Als u direct een paspoort voor uw veulen aanvraagt bij de KNHS krijgt u maar liefst 10,= korting! U moet dan wel lid zijn van de KNHS.

De normale prijs voor een paardenpaspoort is 30,25. KNHS-leden betalen nu slechts
20,= en niet-leden 27,50. Deze voorjaarsactie loopt tot 30 juni a.s. en is geldig voor alle veulens die in 2007 zijn geboren.

Wanneer een veulen is geboren, moet de eigenaar ervoor zorgen dat hij binnen 7 maanden in bezit is van een Paardenpaspoort. Voordat het paspoort kan worden aangevraagd, moet het veulen zijn gechipt. Een erkende paardendierenarts kan uw veulen van een chip (transponder) voorzien. Het registratieformulier en de transponder(chip)gegevens moeten dan met de aanvraag van het paspoort worden meegezonden.

De kosten van het chippen zijn hier niet bij inbegrepen, want deze kosten moeten namelijk al rechtstreeks aan de paardendierenarts worden voldaan die het veulen heeft gechipt.

LET OP: Voor veulens die tot een stamboek behoren dient het paspoort bij het betreffende stamboek te worden aangevraagd.

Heeft u vragen over de voorjaarsactie? Neem dan contact op met de KNHS, afdeling I&R op 0577- 408 230.

Wilt u ook optimaal gebruik maken van deze actie, maar bent u geen KNHS-lid? Word dan nu lid! Klik hier.