Fortis Bank

Persbericht
Utrecht, 26 april 2007

Fortis nieuwe hoofdsponsor Zevenheuvelenloop Populaire klassieker blij met nieuwe sponsor

Fortis wordt titelhoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop, één van de meest populaire hardloopevenementen van Nederland. De Nijmeegse herfstklassieker zal voortaan georganiseerd worden onder een nieuwe naam: de Fortis Zevenheuvelenloop. Dit zijn de Stichting Zevenheuvelenloop en Fortis onlangs voor meerdere jaren overeengekomen. De Fortis Zevenheuvelenloop beleeft op 18 november zijn 24e editie. Naar verwachting zullen 30.000 lopers zich dit jaar aanmelden voor deelname aan het hardloopevenement.

Organisator Henk Stevens is blij met deze nieuwe hoofdsponsor. "Fortis is behalve een fantastisch en degelijk A-merk ook een bedrijf dat als geen ander de hardloopwereld kent en begrijpt. Uit alles bleek meteen dat ze weten en voelen wat er onder lopers leeft en wat je voor elkaar en de lopers kunt betekenen. Met zo'n sponsor leggen we een stevig fundament onder de toekomst met nieuwe ontwikkelingen en innovaties".

Voor Bas van der Pompe, Hoofd Sponsoring van Fortis, is de keuze voor de Zevenheuvelenloop een logische. "De loopsport is een belangrijke pijler in onze sponsoring strategie waarmee wij ons gedurende het gehele jaar nadrukkelijk willen associëren. Door www.fortis.nl sponsoring van de Fortis Zevenheuvelenloop zijn wij nu ook verbonden aan een gerenommeerd hardloopevenement in het najaar. Zowel onze klanten en medewerkers als het alsmaar groeiende aantal lopers in ons land zullen daarvan optimaal kunnen profiteren. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met de organisatie".

Fortis is al hoofdsponsor van de Fortis Bruggenloop, de Fortis City-Pier-City Loop, de Fortis Marathon Rotterdam, de Fortis ½ Marathon Rotterdam en de Fortis Singelloop Utrecht.

Perscontacten
Stichting Zevenheuvelenloop : Henk Stevens, tel. 024 379 23 97 / 06 212 98 775 Fortis : Omara Nahar, tel. 030 226 32 61 / 06 207 92 356

Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed pakket van producten en diensten via de eigen kanalen, in samenwerking met het verzekeringsintermediair en via andere distributiepartners. Met een marktkapitalisatie van EUR 44.6 miljard (31/03/2007), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 60.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.nl