Landschapsbeheer Nederland

NOV-congres 2007 over 'Verzakelijking' Aanmelding NOV-congres 2007 geopend.

Het NOV-congres 2007 Verzakelijking; een kosten-batenanalyse op donderdag 26 april draait om de voor en tegens van verzakelijking, zowel in praktisch als in ethisch opzicht. Alexander Rinnooy-Kan, ambassadeur vrijwillige inzet en voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), zal het congres openen en het belang van het vrijwilligerswerk belichten vanuit het gezichtspunt van de SER.

Een paar namen van mensen die aan het congres meewerken zijn: Alexander Rinnooy Kan (SER), Willem Lageweg (MVO Nederland), Martijn de Greve (BNR Nieuwsradio), Marike Kuperus (auteur De vereniging op survival), Jan Langman (Sesam Academie), en vele anderen.

Deze mensen geven vanuit hun zakelijke expertise een college over een onderwerp of proberen een standpunt te verdedigen in n van de zes debatten. Het centrale debat is het 100-dagen debat maatschappelijke stage onder leiding van Martijn de Greve. Hiervoor heeft Vereniging NOV Andr Rouvoet uitgenodigd.

Op www.nov.nl vindt u een volledig programma en kunt u zich digitaal aanmelden. Het is ook mogelijk een gedrukte uitnodiging te ontvangen.

Copyright 2005 Landschapsbeheer