Ingezonden persbericht


Media Alert

Vorstelijke geste van TomTom: gratis stem van 'Onze Prinses'

Amsterdam, 26 april 2007 - Waar je dit jaar ook heen gaat met Koninginnedag, zorg ervoor dat je er een Koninklijke autorit van maakt met één van TomTom's populaire stemmen. Laat je leiden door de stem van 'Onze Prinses' op weg naar de leukste oranje hotspots in Nederland. TomTom biedt zijn gebruikers van 26 april tot en met 10 mei de mogelijkheid om de stem van 'Onze Prinses' gratis te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tomtom.com en kom alvast in de oranje-stemming!

Of je nu op weg bent naar de leukste Koninginnedagbestemmingen of je bent je vrienden in de feestvierende massa kwijtgeraakt, TomTom zorgt ervoor dat je veilig op de juiste plek aankomt. Met TomTom's PLUS dienst TomTom Buddies kun je gemakkelijk je vrienden lokaliseren in het feestgedruis. Alleen Koninginnedag vieren is vanaf nu verleden tijd!

TomTom PLUS biedt een groot aantal diensten om het navigeren nog uitgebreider en leuker te maken. Naast de stem van 'Onze Prinses' kan men zich ook laten leiden door "De Coach" of John Cleese. Tevens kan men via TomTom PLUS Verkeersinformatie, informatie over de meest recente Flitslocaties, Nuttige Plaatsen en de toestand op de weg downloaden. Op deze manier wordt navigeren wel heel gemakkelijk.


- einde -