Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Polycom introduceert High-Definition videocommunicatie in EMEA Internationaal en multimediaal vergaderen met kwalitatieve videobeelden

Amsterdam, 26 april 2007 - Polycom EMEA lanceert zijn producten voor High-Definition videosamenwerking in EMEA. De Polycom HDX 9000 Series biedt (zakelijke) gebruikers een High-Definition-ervaring (HD) op basis van de Ultimate HD-architectuur voor samenwerking. Als enige in de wereld is de HDX 9000 een complete HD-communicatieoplossing die HD-video en -spraak, multimediacontent, servers en diensten omvat. Kortom: een alles in één-oplossing voor plaatsonafhankelijke meetings van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ultimate HD is een revolutie in de manier waarop binnen bedrijven kan worden vergaderd. Met Ultimate HD als krachtig fundament biedt de Polycom HDX 9000 de hoogst mogelijke resolutie en beeldkwaliteit. Gebruikers profiteren van een virtuele vergaderervaring die nog niet eerder is vertoond. Ultimate HD opent veel mogelijkheden waarmee mensen in de gehele wereld met elkaar kunnen vergaderen en overleggen over producten, CAD-ontwerpen of 3D-modellen. Deze architectuur is ook bij uitstek geschikt voor veilingen, medische toepassingen of remote werken.

De Polycom HDX 9000 brengt HD-kwaliteit naar de desktop, vergaderruimte, het klaslokaal of ziekenhuis. High-Definition-samenwerking biedt het fundament voor nieuwe, gedetailleerde toepassingen en vergroot de persoonlijke en teamefficiëntie. Productieve en constructieve samenwerking op grote afstand wordt hiermee werkelijkheid.

De grootst mogelijke visuele details, maximale audiokwaliteit en de beste content in een multimediale omgeving voor samenwerking - dat is in een notendop wat de Polycom HDX 9000-serie biedt. De serie bestaat uit drie modellen: HDX 9004, HDX 9002 en HDX 9001.

Technische hoogstandjes van de Polycom HDX 9000-serie. - Maximale resolutie van 1280 x 720 p bij een snelheid van 30 beelden per seconde (720p). - HD is al mogelijk vanaf 1Mbps
- Vijf HD-video-inputs (HDX 9004) en vier HD-video-inputs (HDX 9002 en HDX 9001). - Ondersteunt HD in aspectratio's van 16:9 en 4:3 zonder beeldverstoring. Gebruikers kunnen hierdoor bestaande, voor een contrastratio van 4:3 geschikte beeldschermen gebruiken. - Videoresolutie van 4CIF (704 x 576 p) die start bij 256 kbps - dit resulteert in videobeelden van hoge kwaliteit, zelfs bij lage datasnelheden. - Nieuwe Polycom HDX-microfoon biedt Polycom Siren 22 StereoSurround - stemt spraakvolume automatisch af en reduceert achtergrondgeluiden. - Sprekers zijn met de HDX-microfoon altijd goed te horen, ongeacht of ze een halve meter of vijf meter van de microfoon af zitten. - Storingsvrij - mobiele telefoons hebben geen invloed op de kwaliteit.

Polycom
Polycom, Inc. is wereldwijd marktleider op het gebied van samenwerkingsoplossingen. De producten van dit bedrijf maximaliseren de efficiëntie en productiviteit van mensen en bedrijven door video-, spraak-, data- en weboplossingen te integreren. Polycom biedt de ultieme communicatie-ervaring. De op standaarden gebaseerde kwaliteitsproducten van Polycom zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, en intuïtief te gebruiken. Ze worden ondersteund door een open architectuur en integreren naadloos met de meeste telefonie- en presentatietiegebaseerde netwerken. Polycom kenmerkt zich door zijn innovatieve technologie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden en hoogwaardige service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen oplossingen en die concurrentievoordeel willen behalen op het gebied van real-time communicatie en samenwerking.