Ingezonden persbericht


Persbericht

iTactic nieuwe, onafhankelijke speler op MKB-outtasking markt

~ organisatie spreekt taal van het MKB met betaalbare outtasking-oplossing ~

Eindhoven, 26 april 2007 - iTactic is een nieuwe, onafhankelijke aanbieder van ICT outtasking-diensten voor het MKB. De organisatie kan delen van het beheer overnemen tegen lagere kosten met als doel optimale beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur. iTactic komt voort uit de bestaande Managed Services business unit van AAC Cosmos. Het nieuwe bedrijf levert onafhankelijk van applicatie- en netwerkleveranciers diensten voor een optimale beheerstructuur.

Veel MKB-organisaties willen hun beheer of delen ervan uitbesteden, maar de kosten hiervoor vormen vaak een struikelblok. iTactic biedt een betaalbare beheeroplossing. Omdat de organisatie geen concurrent wil zijn van bijvoorbeeld applicatieleveranciers en netwerkbouwers, positioneert het bedrijf zich als een onafhankelijke partij.

Door zijn uitgebreide ervaring in het MKB, is iTactic in staat zijn dienstverlening af te stemmen op de behoeften van de afnemer. Hierdoor kan de organisatie hogere beschikbaarheid bieden tegen lagere kosten. Daarnaast is de dienstverlening zo flexibel, dat deze direct aangepast kan worden aan de wensen van de afnemer.

Het Outtasking-concept is met name ideaal voor middelgrote organisaties. Deze organisaties willen niet altijd alle ICT-werkzaamheden outsourcen, maar zoeken vaak naar een betaalbare oplossing om delen van het beheer over te laten nemen. iTactic biedt daarvoor uitkomst. Samen met de klant neemt het de verantwoordelijkheid voor het beheer van de ICT-omgeving.

Naast 'Outtasking' biedt de iTactic ook de oplossing 'Way2outtasking'. Met deze zogenaamde 'ict uit de muur'-oplossing kunnen de jaarlijkse ICT-beheerlasten fors worden verlaagd door een optimale inrichting van de ICT-omgeving.

"We bemerkten dat er grote behoefte is aan onafhankelijke kennis voor het MKB. Om optimaal aan die vraag te kunnen voldoen is een organisatie als iTactic noodzakelijk. Door de specialistische kennis sluit ons advies direct aan bij de wensen van het MKB", vertelt Maud Sliepen, woordvoeder van iTactic. "We zijn dan ook enorm trots dat we in zo'n korte tijd al zoveel tevreden klanten hebben kunnen vergaren."

Kijk voor meer informatie op: www.itactic.nl

(320 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over iTactic
iTactic verzorgt ICT-beheer op afstand en geeft een nieuwe draai aan organisaties. iTactic neemt niet alleen delen of het geheel van het ICT-beheer van haar relaties over, maar ook de zorg voor de continuïteit en performance. iTactic begrijpt dat ICT het ondernemerschap moet bevorderen en slechts een middel is waarmee het doel bereikt wordt. iTactic is een dynamische organisatie die ICT Outtasking diensten levert aan (middel)grote organisaties. Momenteel heeft de organisatie zo'n 120 medewerkers in dienst die werken vanuit vijf verschillende vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor en datacentrum zijn in Amsterdam. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Eindhoven, Goes, Rijswijk en Zwolle.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau.

Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com