VDD IQware benoemt Mark Schoorl tot Account Manager Sales


WAALRE, 20070426 -- VDD IQware, leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, heeft Mark Schoorl (36) per 1 mei benoemd tot Account Manager Sales. Vanuit deze functie stelt hij de technische oplossing voor Enterprise Content Management beschikbaar voor bedrijven in onder meer de sector Transport en Logistiek.

Mark Schoorl deed de afgelopen jaren ruime saleservaring op in verschillende functies. Zo werkte hij ondermeer als Sales Manager bij Prodata Systems en was daar verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van het bedrijf.

"In onze dagelijkse werkzaamheden neemt de vraag naar elektronisch documentbeheer in allerlei sectoren steeds verder toe, waaronder de sector Transport en Logistiek", aldus André van der Doelen, directeur VDD IQware. "Om in te kunnen spelen op de kansen in deze markten en tegemoet te komen aan de veranderende wensen van onze klanten breiden we ons team nu verder uit. Organisaties kunnen met Hyarchis.Net beschikken over een gebruiksvriendelijke oplossing met een korte implementatietijd en uitgebreide integratiemogelijkheden met het Microsoft.Net platform."





VDD IQware