Pecoma Business Technology nieuwe hoofdsponsor


Grizzlies naar de eredivisie

AMSTERDAM, 20070426 -- Groninger IJshockeystichting GIJS Grizzlies heeft een overeenkomst afgesloten met de zowel in Amsterdam als in Groningen gevestigde ICT dienstverlener Pecoma Business Technology (Pecoma) voor het hoofdsponsorschap van haar 1e team. De Grizzlies maken komend seizoen deel uit van de eredivisie ijshockey Nederland. De overeenkomst geldt voor de periode van drie jaar.

De Grizzlies zochten sinds hun promotie een hoofdsponsor die bereid was samen dit avontuur aan te gaan en mee te groeien in de ontwikkeling van de club. De overeenkomsten tussen de Grizzlies en Pecoma zitten vooral in de ambities van beide organisaties. Beiden hebben de ambitie om samen te groeien, te werken aan verdere naamsbekendheid en hebben toptalenten in dienst. Het 1e team zal vanaf nu deelnemen aan de competitie onder de naam `Pecoma Grizzlies'.

Pecoma zal niet alleen de ijshockeysport gedurende meerdere jaren financieel ondersteunen, maar ook meewerken aan het vergroten van de bekendheid van het ijshockey en het stimuleren van het beoefenen van sport in het algemeen. Hiertoe worden onder andere clinics georganiseerd voor (potenti?le) klanten en medewerkers van Pecoma.

"De kenmerken van het ijshockey, zoals teamwork, daadkracht, snelheid en dynamiek passen uitstekend bij ons bedrijf en worden door deze samenwerking onder de aandacht van een breder publiek gebracht," aldus Jos Stoepker, delivery manager bij Pecoma.

Roelof Noordman, bestuurslid van GIJS Grizzlies: "Wij zijn bijzonder verheugd over deze unieke samenwerking en zien de sportieve toekomst met vertrouwen tegemoet!"

Over Pecoma Business Technology
Pecoma Business Technology realiseert ambities door de optimale inzet van mensen, processen en ICT. Onze diensten en oplossingen leveren inzicht, vernieuwing en controle. Wij zijn een volwassen en betrokken team van integere professionals dat bouwt op ervaring en groeit van vernieuwing. Wij voelen onze klanten goed aan en hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om zowel te adviseren als te realiseren.
Sinds 1984 bewijzen we ons advies, wordt er substantieel ge?nvesteerd in kwalitatieve groei en kennen we geen kleine lettertjes. Onze 360 professionals werken op de vestigingen in Amsterdam en Groningen. Meer informatie: www.pecoma.nl

Over de Pecoma Grizzlies
Het 1e team van de Groninger IJshockeystichting GIJS Grizzlies, de Pecoma Grizzlies, komt voort uit de in 1969 door studenten opgerichte ijshockey club, welke in 1985-1986 Kampioen van Nederland was. Sinds 2003 nemen de Grizzlies deel aan de 1e divisie van de Nederlandse IJshockey Bond en werd daar Kampioen in de seizoenen 2005-2006 en 2006-2007. In het komende seizoen komt het team uit in de hoogste divisie van Nederland, de Eredivisie. Meer informatie: www.gijsgrizzlies.nl





Willemijn Hietbrink