Gemeente Elburg

Betrokken"

27 april 2007 vrijwilligersavond "Actief en Betrokken"

Op vrijdagavond 27 april 2007 is er een vrijwilligersavond met als thema: Actief en Betrokken. Deze avond wordt georganiseerd door het Vrijwilligers Comité Elburg en het Servicepunt Vrijwilligerswerk Elburg.

De avond vindt plaats in 't (vernieuwde) Huiken te Elburg van 19.00 tot 22.00 uur.

Het is de bedoeling dat het vrijwilligerswerk gepromoot wordt en dat het een interactieve avond wordt. Verenigingen en instellingen kunnen zich presenteren en wellicht nieuwe vrijwilligers werven.

Ook u kunt van deze prachtige mogelijkheid gebruik maken om uw vereniging of instelling onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van een stand (eventueel aangevuld met een video-, dvd- of beamerpresentatie), maar het zou erg mooi zijn als u middels een activiteit zoals een demonstratie, een optreden of een open les uw organisatie kunt promoten, dit om een bijdrage te leveren aan het interactieve karakter van de avond. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat een koor een optreden verzorgt en bezoekers hieraan laat deelnemen of dat u een demonstratie geeft van de werkzaamheden die uw organisatie uitvoert en bezoekers hierbij betrekt.

Mocht u uw medewerking willen verlenen aan deze vrijwilligersavond, dan kunt u dit kenbaar maken door via onderstaande link het antwoordformulier in te vullen.

Wij zien uw reactie, voor 16 maart a.s., met belangstelling tegemoet!