Ingezonden persbericht


Derde Plymouth Jazz festival zet Caribisch eiland van 27 tot 29 april op z'n kop

Supersterren sir elton john, mary j. blige, diana ross, ll cool j, earth wind & fire op tobago

Amsterdam, februari 2007 - De Britse superster Sir Elton John zal met zijn befaamde band het 'main event' zijn van het derde Plymouth Jazz festival, dat van 27 tot en met 29 april 2007 op Tobago wordt gehouden. Andere spectaculaire optredens zijn er te verwachten van onder andere topmuzikanten als Mary J. Blige, Diana Ross, LL Cool J en Earth Wind & Fire.

Opzwepende muziek
Het Jazz festival belooft een spectaculair evenement te worden met onvergetelijke live optredens van enkele van 's werelds bekendste artiesten. Op zondag start het festival op het Caribische eiland om 5 uur 's middags met een uniek optreden van de legendarische Sir Elton John. Die zal achter zijn befaamde piano kruipen en de menigte opzwepen met zijn bekende nummers. Het decor van het outdoor festival, het Fort James Recreational Field in Plymouth aan de zuidwestkant van Tobago is ronduit indrukwekkend. In de verte zien de jazzgangers Turtle Beach liggen, waar reuzenschildpadden van maart tot juli hun eieren leggen. Kaarten zijn, afhankelijk van de dag, vanaf $ 90 US te boeken via www.tobagojazzfest.com.

Artiesten line-up:
Vrij 27-04: LL Cool J en Sean Paul
Zat 28-04: Beres Hammond, Heather Headley, Gladys Night, Diana Ross en Mary J. Blige Zon 29-04: Elton John, Al Green en Earth Wind & Fire

'Ode to Tobago'
Tobago geldt niet voor niets als het eiland van Robinson Crusoe: verlaten zandstranden, wuivende palmbomen, halfverscholen baaien en een ultiem gastvrije bevolking. Tobago, met al zijn steelbands, ademt niet alleen muziek maar ís muziek. Talloze muzikanten en componisten werden door Tobago geïnspireerd: van Harry Belafonte met zijn 'Island in the Sun' tot Van Dyke Parks met 'Ode to Tobago'.

Trinidad & Tobago
Enthousiast? Boek dan snel je reis en beleef het eilandgevoel tijdens dit unieke festival! Reizen naar Trinidad & Tobago zijn te boeken via o.a. OAD, Neckermann, Hotelplan, Kuoni, Does & Cadushi, Arke, Holland International, Travel Trend, Odysseus, Maduro en Silverjet. Kijk ook voor meer informatie op www.visittnt.com. Voor vluchtinformatie zie www.martinair.nl / www.ba.com / www.caribbean-airlines.com.