DSM


Telefonische persconferentie - DSM resultaten 1e kwartaal 2007

Op vrijdag 27 april a.s. maakt DSM om 08.15 uur de cijfers over het 1e kwartaal van 2007 bekend. Naar aanleiding daarvan start om 10.30 uur een telefonische persconferentie voor vertegenwoordigers van de media met de heer Rolf-Dieter Schwalb, Chief Financial Officer.

Indien u wilt deelnemen aan de telefonische persconferentie, die in de Engelse taal gehouden wordt, dan kunt u vanaf 10.20 uur inbellen via telefoonnummer
020 531 58 51.
Indien u de simultaanvertaling in het Nederlands wilt volgen, dan kunt u inbellen via telefoonnummer 020 531 58 23.

De persconferentie is tevens live via www.dsm.com te beluisteren. Daarna kunt u de opname op onze website beluisteren, via het Video & Audio archief binnen de websectie 'Media'.

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.


Met vriendelijke groet,


Elvira Luykx
Director Media Relations


media.relations@dsm.com


Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat een aantal toekomstgerichte uitspraken. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, inschattingen en prognoses van het DSM-management en de informatie die de onderneming momenteel ter beschikking staat. De uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde risico's en onzekerheden die moeilijk zijn in te schatten. DSM kan dan ook niet garanderen dat zijn verwachtingen zullen uitkomen. Verder wijst DSM elke verplichting om de in dit persbericht gedane uitspraken te actualiseren af.

Website: http://www.dsm.nl