Deelgemeente Charlois Rotterdam


Kruising Putselaan/Maashaven O.z. negen dagen afgesloten

Vanaf vrijdagnacht 27 april tot en met zondagnacht 6 mei 2007 is het kruispunt Putselaan/Maashaven O.z. afgesloten voor het auto- en fietsverkeer.

Datzelfde geldt voor de noordelijke rijbaan van de Putselaan tot aan het kruispunt Putselaan/Pretorialaan .

Overdag en s nachts wordt onder meer gewerkt aan de trambaan.

Om het spoor te kunnen verwijderen moet het kruispunt Putselaan / Maashaven O.z. dicht voor het verkeer. Het asfalt en de betonconstructie (van de trambaan) worden verwijderd. Vervolgens legt men een nieuwe trambaan aan en wordt het kruispunt opnieuw geasfalteerd. Maandagochtend 7 mei is het kruispunt weer toegankelijk voor het verkeer. Omdat de verkeerslichten dan nog niet werken wordt het verkeer over één rijbaan geleid.

Omleidingen

Alleen vanuit de Brielselaan is het in voorkomende gevallen voor het auto- en fietsverkeer mogelijk om via het kruispunt rechtsaf de Dordtselaan in te rijden. Omleidingen staan met gele borden aangegeven. Tramlijn 2 rijdt niet in deze periode. Wel rijdt er een pendeltram vanuit Charlois naar metrostation Maashaven. Vanaf of naar IJsselmonde wordt een pendelbus ingezet. Tram 20 rijdt gedurende deze periode via Hillevliet en Putselaan.

Omleidingsroutes Putselaan


---

Deelgemeente Charlois, 25-04-2007