Ingezonden persbericht


Persinvitatie

Spetterend Openingsgala in Het Land van Ooit met Chipz

Geachte leden van de pers,

Aanstaande vrijdagavond vindt de spetterende opening van Het Land van Ooit plaats in de vorm van een heus Kidsgala. Zo'n 300 prijswinnaars en genodigden beleven dan de avond van hun leven! De afsluiting van de avond is in handen van de populaire groep Chipz!

Ook u bent van harte uitgenodigd om dit gala bij te wonen en de kinderen als echte sterren over de rode loper te zien lopen. Wellicht heeft u altijd al eens een "rode loper interview"willen doen.

Bovendien wordt de nieuwste voorstelling van Het Land van Ooit deze avond voor de allereerste keer vertoond. Het gaat om een zeer spannende voorstelling in het splinternieuwe Raknest. Bij hoge uitzondering mag u tijdens deze voorstelling film- en foto-opnames maken.

Als u erbij wilt zijn dan hoeft u alleen op deze e-mail te replyen en wij zorgen dan voor een perskaart. Ook uw kinderen zijn natuurlijk van harte welkom!

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Wij nodigen u uit om het officiële openingsgala van Ooit bij te wonen. U wordt verwacht op vrijdag 27 april aanstaande om 18.00 uur in de Koningssael van Het Land van Ooit. (hoofdingang Het Land van Ooit)

Wij vernemen graag vóór vrijdag 27 april 2007, 12.00 uur van u, of u van deze persinvitatie gebruik maakt. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar l.verhofstad@ooit.nl of bellen naar 0416-377 775.

Achtergrond:
Op zaterdag 28 april opent Het Land van Ooit zijn grenzen weer voor de Anderlandse gasten. Om dat te vieren vindt er op vrijdagavond 27 april een feestelijk gala plaats in Ooit, speciaal voor kinderen. Het gala heeft alles van een echte filmpremière: Limousines, rode lopers, lakeien, fotografen, glitterjurken en (kinder)champagne. Het geheel wordt zelfs gefilmd door de kinderzender Nickelodeon.

Het kidsgala is alleen toegankelijk voor prijswinnaars en genodigden. Zij zullen als allereerste de nieuwste voorstelling van Het Land van Ooit mogen aanschouwen. Natuurlijk zijn er ook veel Ooiters aanwezig. De ridders staan al op de Laan van Ooit, en na een echte een welkomstcocktail wordt iedereen welkom geheten door de Gouverneur.

Na de officiële première van de voorstelling in het Raknest, is het tijd voor een heuse afterparty. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting en natuurlijk worden er ook lekkere hapjes geserveerd. Een spetterend optreden van niemand minder dan de populaire groep Chipz! maakt de feestavond compleet.

Ouders kunnen het feestje niet verpesten, want is er een crèche en verzorging voor vaders en moeders aanwezig.