Gemeente Rotterdam

25 april 2007

Perspresentatie: Stadionpark brandpunt voor sport en leisure

Wethouder Lucas Bolsius (Financiën, Sport en Buitenruimte) komt dit jaar met een integrale gebiedsvisie voor het Stadionpark. De ambitie is om van het Stadionpark een dynamische plek met allure te maken, die het boegbeeld voor Rotterdam Sportstad wordt.

Stadionpark is een cruciale plek voor de versterking van Rotterdam. Het is een VIP-gebied in de Stadsvisie en een kanskaart binnen het Pact op Zuid. Het Stadionpark is cruciaal voor de versterking van Rotterdam. Dit heeft enerzijds te maken met de centrale ligging tussen het centrum en de deelgemeente IJsselmonde die nog onvoldoende wordt benut. Anderzijds heeft het Stadionpark accommodaties binnen haar grenzen met potentieel die het gebied sterker en aantrekkelijker kunnen maken. Hier liggen kansen voor de toekomst.

Hierbij nodigen wij u uit voor een perspresentatie op vrijdag 27 april van 9.30 uur tot 11. 00 uur in de businesslounge van het Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20, Rotterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:
09.30 uur Ontvangst
09.45 uur Toelichting Lucas Bolsius, wethouder Financiën, Sport en Buitenruimte 10.00 uur Presentatie Eric Gudde, algemeen directeur Sport en Recreatie 10.30 uur Mogelijkheid tot het stellen van vragen
11.00 uur Sluiting
noot voor de redactie/