Arriva


27 april 2007.

Feestelijke ontvangst eerste Duinrell Express

Woensdag 27 april ontvingen gastheer Rick de Kikker met zijn vriendin Lelie en de characters Prins & Ploes feestelijk de eerste Duinrell Express, die vanaf Purmerend via Amsterdam voor de eerste keer naar Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar reed. Als eregasten waren leerlingen van de Amstelschool uit Amsterdam aan boord.

De Duinrell Express wordt verzorgd door Arriva en zal vanaf 29 april tot en met 5 mei, van 8 juli tot en met 25 augustus en alle weekenden van 5 mei tot en met 28 oktober vice versa rijden van Purmerend (Tramplein) via Amsterdam (Buikslotermeerplein) naar Duinrel in Wassenaar.

Het vervoerbewijs voor de Duinrell Express is het Waterlandticket, dat voor 6,- bij iedere Arriva-chauffeur gekocht kan worden. Zo kan men vanuit heel Waterland naar één van de twee opstapplaatsen, het Tramplein in Purmernd en het Buikslotermeerplein in Amsterdam, reizen. Bij de chauffeur van de Duinrell Express kan vervolgens een toegangskaart voor Duinrell gekocht worden voor 18,50. Dat is 2,- goedkoper dan de normale toegangsprijs. Met deze samenwerking willen Duinrell en Arriva het attractiepark gemakkelijk bereikbaar maken voor alle mensen uit Waterland en Amsterdam.

Prins Petfoodtheater op Duinrell
Met ingang van 29 april aanstaande is het Prins Petfoodtheater de uitvalbasis voor de characters Prins & Ploes. Zij zullen een gevarieerd programma in het theater brengen; een interactieve audiovisual wordt afgewisseld door een poppenkast of dierenquiz.