Ambassadeursnetwerk ORakel gaat door

C/PEV/2007/36
27 april 2007

Het Ambassadeursnetwerk Medezeggenschap ORakel gaat door met de activiteiten om medezeggenschap te bevorderen. Per 1 mei zet de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) de activiteiten van het ambassadeursnetwerk voort. Het ambassadeursnetwerk bevordert de medezeggenschap bij ondernemingen met tussen de 50 en 500 werknemers. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het ambassadeursnetwerk vorig jaar april voor één jaar ingesteld. De AWVN gaat met andere partners het project verder uitbouwen.

Voorzitter van het netwerk is Jan Middeldorp, manager Human Resources Postkantoren BV. Hij en de overige leden hebben het afgelopen jaar de medezeggenschap gepromoot bij middelgrote ondernemingen. Zij hebben deel genomen aan discussies en speeddates, interviews gegeven in vakbladen en bijdragen geleverd aan symposia en congressen. Goede voorbeelden die zij daarbij zijn tegengekomen, zijn te vinden in de bundel 'Meer waarde met medezeggenschap'. Het gaat onder meer over de praktijk bij Bovag-autobedrijven, zorginstellingen, gemeente en detailhandel.

Categorieën: Bestuur, Cultuur en recreatie, Economie, Financiën, Huisvesting, Internationaal, Landbouw, Migratie en integratie, Natuur en milieu, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overig, Recht, Ruimte en infrastructuur, Sociale zekerheid, Verkeer , Werk, Zorg en gezondheid

Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid