Dutchview


DutchView te gast op villa De Eikenhorst

27 april 2007

Kroonprins Willem-Alexander viert vandaag zijn veertigste verjaardag. Aanleiding voor de NOS om vanavond een portret van onze toekomstige koning uit te zenden, waarin hij te zien is in zijn rol kroonprins, watermanager en vader.
Daarvoor werd de kroonprins een jaar lang tijdens onder andere werk- en staatsbezoeken en in huiselijke kring op De Eikenhorst gevolgd. Naar aanleiding van deze beelden spreekt programmamaker Pieter Jan Hagens met de prins. Zowel de opnamen als de montage van dit interview waren in handen van DutchView.

Twee dagen was DutchView met de DV5, vier camera's en een achtkoppige crew op bezoek op de Eikenhorst om het interview, dat in de voorkamer van het kroonprinselijk onderkomen plaatsvond, vast te leggen. Het weer was fantastisch, de sfeer was ongedwongen en een prachtige locatie. Dat de voorkamer moest worden omgebouwd tot een heuse studio baarde gastvrije prinses Maxima overigens wel wat zorgen. "Alles wordt straks toch wel weer terug gezet?" , vroeg zij de crew enigszins bezorgd. Het werd een prachtig interview, waarover iedereen erg tevreden is. De uitzending is vanavond te zien op Nederland 1, van 20.30 - 22.05 uur en is ook live te volgen via www.nos.nl. DutchView te gast op villa De Eikenhorst