Trackway lanceert een nieuwe Transport Tracking Service

Trackway lanceert een nieuwe Transport Tracking Service

HELSINKI, April 27 /PRNewswire/ --


- Met Trackway delivery wordt het eenvoudig om transporten te beheren met een aanzienlijk kostenvoordeel en tevens met de eliminatie van dure leveringsfouten

Trackway Delivery is een nieuw uitgebreid systeem wat inspeelt op de behoefte van de klant, door 'real-time follow-up' van de leveringen van de klant en het autogebruik binnen een organisatie te bieden.

Door gebruik te maken van dit systeem kunnen de chauffeurs, auto's en spoed-bestellingen / efficiënte afhandelingen vanaf diverse werkplekken in het bedrijf via het internet gevolgd worden. Dit systeem geeft gedetailleerde informatie over de locatie van het transport en voorziet in een automatische foutmelding, zoals b.v. aan de chauffeur als hij op het punt staat een pakketje af te leveren op het verkeerde adres.

Het systeem biedt ook de mogelijkheid tot het bekijken van 'real-time' informatie over de locatie en de bewegingen van de transportauto's, de werknemers en het aantal reeds afgeleverde pakketjes op de route. Deze gegevens bevatten details over welke transport-auto zich het dichtste bij een bepaald afleveringspunt bevindt en welke leveringen nog moeten worden gedaan bij een bepaalde klant of op een bepaalde locatie.

Het uitgebreide systeem van Trackway Delivery biedt een moderne follow-up oplossing die alle transport- en logistieke organisaties zouden moeten toepassen. Het kost minder dan 50 euro per auto per maand. Het systeem komt als totaalpakket op de markt: software, training en gebruikerssupport. Transport- en logistieke bedrijven krijgen de mogelijkheid om het systeem gedurende een periode van twee weken geheel vrijblijvend uit te testen voordat zij een definitieve beslissing nemen.

Bedrijven als Oriola en Ingman hebben het Trackway Delivery systeem met succes uitgeprobeerd.

Trackway heeft als doel om een modern volgsysteem op de markt te brengen dat voor ieder soort transportauto geschikt is, zoals auto's die gebruikt worden voor rolkooien, pallets of andere producten, en voor alle transport- en logistieke ondernemingen beschikbaar moet zijn. Het grote probleem tot nu toe was dat alleen de grootste ondernemingen in de branche zich het financieel konden veroorloven te investeren in betrouwbare volgsystemen. Ons uitgangspunt was daarom om te voorzien in een concept dat zo voordelig, betrouwbaar en snel toepasbaar mogelijk is.

Quote Tino Nurminen, directeur voor de Trackway Service Business afdeling:

"Als u slechts één foute levering per maand kan voorkomen door gebruik te maken van dit systeem, dan heeft u de kosten voor het systeem al terugverdiend"

Over Trackway:

Trackway is een Fins softwarebedrijf dat werd opgericht in 2001. Zijn oplossingen zijn gericht op verbetering van de efficiëntie van "vehicle tracking" en de logistiek voor het gebruik van GPS, barcode en RFID- technologieën. De klantenkring van het bedrijf bestaat uit grote Finse ondernemingen, zoals Nokia, Stora Enso, Oriola, Orion, Finnish Railways (VR), TeliaSonera en Bénédicta.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jim van den Heuvel,
Senior Vice President Sales Trackway Oy,
T: +358-20-741-8800,
E: jim.vandenheuvel@trackway.eu

Contact:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jim van den Heuvel, Senior Vice President Sales Trackway Oy, T: +358-20-741-8800, E: jim.vandenheuvel@trackway.eu