AutoRai

22 Mazda-dealers toegetreden tot Mazda Star Club

(4/27/2007)
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rhenen hebben 22 Mazda-dealers deze week de Mazda Star Club Award ontvangen van de Nederlandse Mazda-importeur Auto Palace â de Binckhorst b.v. De dealers ontvingen deze onderscheiding vanwege hun excellente bedrijfsprestaties en de inzet voor hun klanten in het afgelopen kalenderjaar.

Auto Palace â de Binckhorst b.v. looft de Mazda Star Club Award jaarlijks uit. Mazda-dealers die op diverse fronten goed presteren, komen in aanmerking voor deze Award. Om te kunnen toetreden tot de Star Club moet een dealer aan een aantal eisen voldoen. Uiteraard moet het commerciële deel van het bedrijf gezond zijn, maar er is vooral ook aandacht voor klanttevredenheid en kwaliteit van het dealerbedrijf. Tijdens het onderzoek wordt dan ook speciaal gelet op de waardering van de klant voor zijn dealer.

Mazda succesvol
De onderscheidingen komen op een mooi moment. De verkoopcijfers van Mazda Motor Corporation over het afgelopen boekjaar, dat liep van 1 april 2006 tot en met 31 maart 2007, geven aan dat het Mazda voor de wind gaat: wereldwijd werden er iets meer dan 1,3 miljoen autoâs verkocht. Daarbij werden records gevestigd in zowel Amerika als Europa: sinds 1994 waren er in de Verenigde Staten van Amerika niet zoveel Mazdaâs verkocht, in Europa was dat sinds 1991. Tien landen, Groot-Brittannië, Spanje, Rusland, Portugal, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Venezuela, Ecuador en Marokko. boekten absolute verkooprecords.

In het boekjaar 2006 verkocht Mazda 1.301.581 eenheden, een stijging van 2,0 % ten opzichte van het boekjaar 2005, waarvoor met name de uitstekende verkopen van de Mazda3 en de Mazda5 verantwoordelijk waren. Mazda lanceerde onlangs het nieuwe Mazda Advancement Plan om het merk nog verder te verstevigen. Dat zorgt er onder meer voor dat Mazda ook in de toekomst haar klanten kan blijven voorzien van de kwalitatief hoogstaande producten en (after sales) services die ze vragen en ook verdienen.

Mazda Star Club 2006
Automobielbedrijf Donker, Aalsmeer
G.A. Jansen Auto b.v., Alblasserdam
Auto Isselt b.v., Amersfoort
Automobielbedrijf Peeten b.v., Baarlo
Autobedrijf Nico Bruggink b.v., Borculo
Auto Palace Dordrecht b.v., Dordrecht
Autobedrijf Van Slooten Emmeloord b.v., Emmeloord Van Vegten Autobedrijf, Gouda
Terpstra Groningen b.v., Groningen
Automobielbedrijf Pierre b.v., Heerhugowaard
Autobedrijf Hartgerink en Klomp b.v., Hoofddorp Dijksman Autobedrijven b.v., Katwijk
Auto-Home Leiderdorp b.v., Leiderdorp
Autobedrijf Knoop Maarssen b.v., Maarssen
Fokkema Oosterhout b.v., Oosterhout
Autobedrijf Kooy Spijkenisse b.v., Spijkenisse
Leewis Autobedrijf b.v., Veenendaal
Autobedrijf C. Kil en Zone, Volendam
Autobedrijf D.H. Winkelhorst, Winterswijk
Autobedrijf Megens, Wychen
Automobielbedrijf De Voorstad b.v., Zoetermeer
Autobedrijf Lenselink, Zutphen