Gemeente Etten-Leur

Tien inwoners Etten-Leur koninklijk onderscheiden

Tien inwoners Etten-Leur koninklijk onderscheiden

Ter gelegenheid van Koninginnedag 2007 is aan tien inwoners van Etten-Leur een koninklijke onderscheiding toegekend. Burgemeester drs. J. van Agt heeft op vrijdag 27 april tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadszaal de versierselen uitgereikt.

De gedecoreerde personen zijn:


1. Mevr. W.M.M. van Aaken-Van der Aalst - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige (bestuurlijke) vrijwilligersactiviteiten op het terrein van onderwijs (coördinator peuterspeelzaal De Turfjes, lid ouderraden Onder de Torens, De Barkentijn en KSE), kerk (Petrusparochie) en ontwikkelingssamenwerking (Stichting Inzameling Litouwen).


2. De heer A.J. Bastiaansen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige (bestuurlijke) vrijwilligersactiviteiten op het gebied van cultuur (carnavalsvereniging Leurse Leut en Stichting Carnavalsoptocht, St.Nicolaascomité, Oranjecomité, paardensportvereniging St.Stephanus en KPJ) en kerk (Petrusparochie).


3. Mevr. M.M. Dijkers-Van Pruijssen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij de Stichting Hulpgroep Etten-Leur (steun aan mensen in nood, taal- en naailessen voor buitenlandse vrouwen), bij de opvang van Vietnamese bootvluchtelingen en bij de speel-o-theek Sam Sam.


4. De heer H.P.M. van Gils - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige (bestuurlijke) vrijwilligersactiviteiten voor de carnavalsvereniging Leurse Leut, Stichting Adriaan van Bergen, Stichting Molen "De Lelie", belangengroep Leefgemeenschap Leur, Stichting Vrienden van het carillon en het Sint Hubertusgilde.


5. De heer W. Meeuwissen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij het gezinsvervangend tehuis De Heul, bij de SOS Telefonische Hulpdienst Noord-Brabant, bij de Petrusparochie en bij de Kath. Bond van Ouderen afdeling Noord.


6. De heer A.E.M.J. Raaymakers - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige (bestuurlijke) vrijwilligersactiviteiten bij de sportvereniging DIO, bij de Wijkvereniging Centrum-West, bij het St. Nicolaascomité, bij het CDA afdeling Etten-Leur en bij de kermispromotiecommissie.


7. Mevr. A.C.M. van Rooden-Rommens - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige (bestuurlijke) vrijwilligersactiviteiten bij de Stichting Jeugdland en bij MEE West-Brabant, het dienstencentrum voor mensen met een beperking.


8. De heer mr.drs. L.A. Schilder RA - Lid inde Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige bestuurlijke vrijwilligersactiviteiten bij de Mill Hill Missionarissen, bij het voormalige St. Elisabethshuis, bij de stichting Lodewijk (ondersteuning ouderenzorg), bij de Stichting "De Zuidwester" (hulp aan kinderen) en bij de Stichting Openbare Bibliotheek.


9. Mevr. P.H. Schoonen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij de Stichting Jeugdland en bij MEE West-Brabant, het dienstencentrum voor mensen met een beperking.


10. De heer B.H.M. Vermunt - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige bestuurlijke vrijwilligersactiviteiten bij het Onderlinge Veefonds Leur, bij de Petrusparochie en bij de ZLTO Etten-Leur.

20040426\pwm\0091
Week in...week uit
Klik & Bestel
Nieuw op deze site
Koninginnedag

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl