Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Gendringen - vermiste jongeman                            |
Familie en politie stellen een onderzoek in naar de vermissing van de 24-jarige Leander Kruese uit het Achterhoekse Gendringen. De jongeman heeft in depressieve toestand zijn ouderlijk huis verlaten.

De vermissing werd donderdagavond aan het begin van de avond bij de politie gemeld. Het signalement van de jongeman werd verspreid en aangezien hij mogelijk ook naar Duitsland kan zijn gegaan, werden de Duitse autoriteiten ook in kennis gesteld.

In overleg met de familie wordt het signalement nu uitgebreid verspreid en komt de vermissing op de site www.vermistepersonen.nl te staan.

Het signalement luidt als volgt: lengte 1.90m, normaal postuur, donkerbruin halflang sluik haar, donkere dikke wenkbrauwen en bruine ogen. Hij heeft een opvallende bril met donker montuur en draagt vermoedelijk een paars T-shirt, een zwarte ribbroek en bruine schoenen. Hij heeft een beige ribstof winterjas met bont bij zich.

Indien u informatie over de vermiste jongeman hebt, neem dan gaarne contact op met de politie via 0900 - 8844.

Einde bericht

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --