Gemeente Bernheze


17 Inwoners van Bernheze geridderd

Vrijdag 27 april zijn maar liefst 17 inwoners van Bernheze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Van harte gefeliciteerd!

Hieronder vindt u de namen en verdiensten van de decorandi:

De heer Jan van Esch uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving met name op sociaal-maatschappelijk terrein.

De heer Piet Buters uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning, voor de (lokale) samenleving op het gebied van sport, kerk, cultuur, ouderen en zorg.

De heer Gerard van Herpen uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn inzet voor Voetbalvereniging HVCH in Heesch.

De heer Jan van den Akker uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van carnaval, politiek, kerk, welzijn, sport en ouderen.

De heer Kees de Leeuw uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van ondermeer de ontwikkelingssamenwerking, de kerk en sport.

De heer Rinus van de Ven uit Heesch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inzet voor de samenleving en voor het stimuleren van anderen.

De heer Harrie Lucius uit Heeswijk-Dinther ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het gebied van muziek, onderwijs, politiek, bankwezen, welzijn en kerk.

Mevrouw Babs Grefkens- van Dijk uit Heeswijk-Dinther ontvangt de onderscheiding vanwege haar langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van zorg, ontwikkelingssamenwerking en cultuur.

De heer Toon Aarts uit Heeswijk-Dinther ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van paardensport, carnaval, jeugdbelangen en zorg.

Mevrouw Tilly van Lankveld- Bongers uit Heeswijk-Dinther ontvangt de onderscheiding vanwege haar langdurige inspanning op diverse maatschappelijke terreinen.

De heer Albert van den Boom uit Heeswijk-Dinther ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van voetbalsport, welzijn en bridge.

Mevrouw Ria Goossens- van Tilburg uit Nistelrode ontvangt de onderscheiding vanwege haar langdurige inzet voor de samenleving op het terrein van welzijn en zorg.

Mevrouw Miet van Nuland- van der Zanden uit Nistelrode ontvangt de onderscheiding vanwege haar langdurige inzet voor de (lokale) samenleving.

De heer Otto Verheijen uit Nistelrode ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inzet voor de samenleving op het gebied van sport, welzijn, zangkoren, onderwijs en kerk. De heer Antoon Heesakkers uit Vorstenbosch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inspanning voor de samenleving op het terrein van landbouw/vee, politiek, kerk en welzijn.

Mevrouw Henny van der Heijden- Noijen uit Vorstenbosch ontvangt de onderscheiding vanwege haar langdurige inzet voor de samenleving op diverse maatschappelijke terreinen.

De heer Bert van der Pas uit Vorstenbosch ontvangt de onderscheiding vanwege zijn langdurige inzet voor de samenleving op het gebied van carnaval, muziek en zorg.