Gemeente Coevorden

Burgemeester Bouwmeester reikt drie Koninklijke Onderscheidingen uit tijdens Lintjesregen 2007

Burgemeester Bouwmeester van de gemeente Coevorden heeft op vrijdag 27 april 2007 om 09.30 uur in het Kasteel te Coevorden, tijdens de traditionele lintjesregen voorafgaand aan Koninginnedag, Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan:

De heer Roelof Wolf, geboren op 20 augustus 1950, wonende te Coevorden

De heer Wolf heeft zich gedurende ruim 17 jaar verdienstelijk gemaakt voor de Lokale Omroep in Coevorden. Daarvoor was hij reeds vrijwilliger van de Aleida Kramer Zieken Omroep (AKZO). In de afgelopen 17 jaar is hij, met een tijdsbesteding van ongeveer 20 uur per week, een vaste rots in de branding voor programmamakers en andere technici.
Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Jan Reinders, geboren op 4 april 1937, wonende te Wezup

De heer Reinders heeft zich op zowel kerkelijk, cultureel, sociaal en politiek vlak gedurende een groot aantal jaren verdienstelijk gemaakt voor de inwoners van onder andere Zweeloo en Wezup. Hij is sinds 1990 voorzitter en administrateur van de diaconie Hervormde Kerk in Zweeloo, daarvoor was actief in het jeugdwerk voor de kerk. Hij treedt vanaf 1990 onafgebroken op als coördinator van tal van activiteiten, onder andere de Open Mmonumentendag en is zelfs meer dan 50 jaar actief voor de VVD.
Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Roelina de Boer-Heins, geboren op 21 januari 1946, wonende te De Kiel

Mevrouw de Boer heeft zich gedurende ruim 20 jaar verdienstelijk gemaakt voor de inwoners van Schoonoord en De Kiel. Vanaf 1986 maakt zij deel uit van het bestuur van dorpsbelangen de Kiel e.o. Vanaf 1982 is zij mede organisator van de jaarlijkse wielerronde van Schoonoord. In 2007 stopt zij hiermee tijdens de 25e wielerronde. Lid in de Orde van Oranje-Nassau.