Politie Gelderland-Zuid

Verdachte van aanranding aangehouden

Zaltbommel, 27-04-2007 o Dinsdagavond 24 april hield de politie een 53-jarige man uit Zaltbommel aan op verdenking van aanranding van een 54-jarige vrouw, eveneens uit Zaltbommel.

De vrouw liep eerder die avond over de Oliestraat toen er een man kwam aanfietsen. De man zou van de fiets gestapt zijn, de vrouw onzedelijk betast hebben en vervolgens een duw gegeven hebben. Een getuige belde de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement leidde het onderzoek naar de 53-jarige verdachte. De man is in verzekering gesteld en verhoord.

Mogelijk verband

Daarnaast onderzoekt de politie of de man mogelijk betrokken is geweest bij een incident op de Waalkade (Zaltbommel). Eerder die avond kreeg de politie tevens een melding dat een vrouw zou zijn lastiggevallen en mishandeld door een man. De politie heeft aanwijzingen dat het om dezelfde verdachte zou kunnen gaan. De vrouw heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt deze zaak verder en roept getuigen van deze mishandeling op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

De verdachte wordt vandaag voorgeleid bij de rechter commissaris.

(10)