Politie Zeeland


---


Aanvulling op persbericht W-1545-2007 Aanrijding in Zoutelande
De bestuurder van de gele Opel Corsa heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

W-1546-2007 Gestolen pinpas bij eigenaar terug, Vlissingen
De Vlissinger, die op maandagavond 22 april op het Stadhuisplein van zijn pinpas werd beroofd, heeft deze op dinsdagavond 23 april teruggekregen.
De pas werd 's avonds door twee jongens teruggebracht. De jongens die de man herkenden vanuit een vroegere werksituatie, hadden de beroving gezien en hebben de pas bij de daders teruggehaald.
De politie verzoekt deze jongens zich te melden. Dit kan bij het bureau in Vlissingen, telefonisch 0900-8844 of anoniem via M(eld Misdaad Anoniem) telefoonummer: 0800-7000.

DIT PERSBERICHT IS HET BERICHT VAN DE BEROVING DIE PLAATSVOND OP HET STADHUISPLEIN OP MAANDAGAVOND ROND 19.15 UUR, BEHOEND BIJ BOVENSTAAND PERSBERICHT.
W-1520-2007 Vlissinger beroofd van pinpas
In zijn woonplaats is maandagavond een 45-jarige Vlissinger beroofd van zijn pinpas. Dit gebeurde rond 19.15 uur bij de pinautomaat van de ABN/AMRO op het Stadhuisplein.
Toen hij zijn pasje uit de automaat wilde pakken, werd hij door een onbekend persoon van achteren aan zijn schouder gepakt en weggetrokken bij de pinautomaat. Een tweede persoon griste de pinpas uit de automaat waarna beide mannen wegrenden in de richting van het Stadhuis.
Signalement daders:
Dader 1: man van ca.20 - 25 jaar, ca. 1.85 lang met een getint uiterlijk. Hij droeg een grijs met rood vest met een capuchon die over zijn hoofd was getrokken en een wijde spijkerbroek met een zgn "laag kruis".
Dader 2: zijn huidskleur is donkerder dan die van dader 1. Hij droeg een donkerkleurige baseball pet en eveneens een wijde spijkerbroek met een "laag kruis".

O-1547-2007 Diefstal zadels, Kloetinge
Afgelopen nacht zijn uit een schuur aan de Tervatenseweg in Kloetinge een viertal paardenzadels gestolen.
De zadels waren opgeborgen in kasten.
De waarde is niet bekend.


---- --