Politie Hollands Midden

Datum: 27 april 2007

Noordwijkerhout Auto's vernield op Westerhout In de avond van donderdag 26 of de nacht van vrijdag 27 april zijn vijf auto's op de Westerhout vernield. Bij deze voertuigen is een chemisch afbijtmiddel op de lak gesmeerd waardoor voor duizenden euro's schade ontstond. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gedaan. Dit heeft echter nog niets opgeleverd. De politie verzoekt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900 - 8844, team Noordwijk.

Leiden Inbraak in supermarkt In de avond van donderdag 26 of de nacht van vrijdag 27 april is ingebroken in een supermarkt aan de Hooigracht. Men heeft een zijdeur van het pand opengebroken om binnen te komen. Uit de winkel werd onder andere een laptop gestolen.

Waddinxveen Inbraak in woning Donderdag 26 april omstreeks 14.30 uur is een persoon in een woning aan het Noordeinde ingeslopen. Terwijl één van de bewoners buiten bezig was hoorde hij geluiden vanuit de woning komen. De bewoner zag hoe een persoon op de eerste etage via een raam de woning inklom. De bewoner is naar binnengegaan en trof de persoon aan in één van de slaapkamers. Deze probeerde langs de bewoner te komen door met beide armen te zwaaien. De bewoner wist de insluiper vast te pakken, maar deze wist toch te ontkomen. Via hetzelfde raam verliet hij de woning. Uit de woning werd onder andere geld gestolen.

Reeuwijk Verdachten van diefstal boot aangehouden De politie heeft in vrijdagnacht 27 april een 46 jarige man en zijn 48 jarige vriendin, beiden uit Dordrecht, aangehouden op verdenking van diefstal van een boot. Getuigen zagen de twee op het parkeerplaats bij zalencentrum 'De Brug' met de rubberboot bezig. De boot met buitenboordmotor lag op het dak van de auto. De getuigen vonden de activiteiten van de man en de vrouw verdachten en belden de politie. De verdachten werden op de Goudsestraatweg staande gehouden voor controle. De man heeft de diefstal van de boot bekend.

Onderstaand bericht is vrijdagmorgen al verstuurd. S.v.p. de kop aanpassen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alphen aan den Rijn Bedrijfsinbraak Donderdag 26 april omstreeks 23.40 uur is ingebroken bij de Halfords in winkelcentrum de Herenhof. De politie kreeg omstreeks 23.45 uur de melding dat er een ruit werd ingegooid bij het pand en ging direct ter plaatse. Op basis van het opgegeven signalement en omstandigheden werden twee personen aangehouden. De verdachten werden later weer heengezonden toen bleek dat zij niet betrokken waren bij de inbraak. Drie getuigen zagen drie mannen bij de Halfords weglopen en ontdekten de vernielde ruit. Een van de mannen had goederen uit de winkel in zijn hand. Twee van de drie liepen weg met een scooter. Een van de getuigen kon nog even de derde man beetpakken, maar moest hem weer laten lopen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt ook andere getuigen zich te melden.

--- einde berichten ---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --