Gemeente Maasgouw


Lintjesregen gemeente Maasgouw

De volgende inwoners van gemeente Maasgouw zijn op vrijdag 27 april gedecoreerd:

De heer H.J.H. Beurskens (64) uit Heel

De heer Beurskens wordt geprezen om zijn inzet op het gebied van sport, politiek, kerkelijk leven en cultuur. Zo was Beurskens jarenlang gemeenteraadslid in Heel, was hij lid van het kerkbestuur van de St. Stephanusparochie en is hij initiator van het Comité Deportatie.

De heer W.P.G. van Soest (68) uit Heel

De heer van Soest heeft veel activiteiten verricht op het gebied van sport, cultuur en kerkelijk leven. Zo was hij voorzitter van de Tennisclub TC Helios, secretaris van Harmonie de Vriedenkrans in Heel en vice-voorzitter van het kerkbestuur van de St. Stephanusparochie.

De heer J.C.M. Delissen (61) uit Heel

De heer Delissen heeft sinds 1965 erg veel activiteiten ontplooid voor Harmonie De Vriendenkrans. Zo motiveerde hij via de Jeugdopleiding de jongeren om een muziekopleiding te volgen, organiseert hij concerten en reizen naar het buitenland voor de jongeren en is hij bestuurslid van de harmonie De Vriendenkrans.

De heer P.J.C.A. Janmaat (55) uit Thorn

De heer Janmaat is altijd erg actief geweest in het verenigingsleven en heeft veel betekend op het gebied van fondsenwerving en kinderopvang. Hij was onder andere bestuurslid van de VVV in Thorn, voorzitter van de Stichting "Koepel Roermondse Kindercentra", lid van de gemeenteraad van Thorn en Bestuurslid van de seniorenvereniging Thorn.

De heer W.P.M. Vossen (58) uit Maasbracht

De heer Vossen is betrokken bij veel sport- en buurtactiviteiten die georganiseerd worden in Maasbracht. Hij besteedt veel aandacht aan evenementen voor de jeugd, waaronder Koninginnedag en St. Maarten. Ook was hij lid van het jeugdbestuur van de plaatselijke voetbalvereniging.

De heer W.J.J. Vossen (57) uit Linne

De heer Vossen wordt geprezen om zijn inzet voor de handbalsport. Hij was voorzitter van de afdelingswerkgroep jeugdzaken Nederlands Handbal Verbond (NHV), afdeling Limburg. Ook was hij voorzitter en penningmeester van RKSV Linne, afdeling Handbal.


* Publiekscentrum

* Markt 36 Maasbracht

* Telefoon 0475 85 25 00