Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Vrouw met invalidenwagen onder vrachtwagen

Apeldoorn, 27-04-2007 o De politie zoekt contact met twee tot nu toe onbekende automobilisten die op donderdag 26 april op de Koninginnelaan ter hoogte van de kruising met de Loseweg betrokken raakte bij een ongeval, waarbij een 64-jarige vrouw in haar invalidenwagen gedeeltelijk onder een geparkeerde vrachtwagen terecht kwam. De vrouw is met verwondingen aan haar been naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie werd omstreeks 13.45 uur over het ongeval ingelicht. Uit een eerste onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw ter hoogte van bovengenoemde kruising door een kleine groene personenauto werd ingehaald. Deze auto moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. De vrouw dacht dat het mis zou gaan en week uit naar rechts, waarbij zij gedeeltelijk onder een geparkeerde vrachtwagen belandde.

De passerende bestuurder is na het incident nog wel gestopt, maar heeft geen gegevens achtergelaten; de tegemoetkomende bestuurder is doorgereden. De politie roept beiden op om contact op te nemen, zodat gegevens kunnen worden uitgewisseld en het ongeval administratief kan worden verwerkt. Getuigen van het ongeval wordt eveneens verzocht om contact op te nemen. Men kan bellen met 0900-8844.