Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

Heerde, 27-04-2007 * De politie heeft op donderdag 26 april twee mannen uit Hattem (17 en 21 jaar) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij nabij het Heerderstrand waarbij een 19-jarige jongeman uit Wapenveld gewond raakte. De Wapenvelder is met gezichtsletsel voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie werd kort na vijf uur ?s middags over het incident ingelicht. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat één van de verdachten bij het slachtoffer verhaal ging halen vanwege het rijgedrag met een auto door het slachtoffer.

Ter plaatse waren meerdere personen aanwezig en uiteindelijk ontaarde een en ander in een vechtpartij. Uit het politieonderzoek dat volgde, bleek dat de 17-jarige jongen uit Hattem niet bij het incident betrokken was. De 21-jarige heeft een verklaring afgelegd. Beiden werden na verhoor in vrijheid gesteld.Tegen de 21-jarige volgt een proces-verbaal.

De politie zal nog contact op nemen met de 2e verdachte die bij het incident betrokken was. Zijn identiteit is bekend en wordt binnenkort verhoord.


---

Laatst gewijzigd 27-04-2007 17:10