Gemeente Hilversum

Lintjesregen

27 april 2007
Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Dhr D. van Ancum
Verbonden aan de Christelijke Gereformeerde Kerk Hilversum-Centrum. Van 1975-1979 diaken en van 1980 tot heden.
penningmeester/administrateur kerkelijke bijdrage.

Dhr P.L. van Andel
Van 1973 tot heden vicevoorzitter en muziekbibliothecaris van het Interkerkelijk Koor Hilversum. Daarnaast verbonden aan de Bethlehemkerk in verschillende functies.

Dhr A. Brasz
Sinds 1976 tot heden organist van de Christelijke Gereformeerde Kerk Hilversum-Centrum. Tevens dirigent/oprichter van jongerenkoor Menorah.

Dhr G.P.M. van den Bergh
Van 1993 tot heden vrijwilligerswerk op de boerderij De Huydecoper op de Amerpoort/ASVZ.

Dhr C.J. Jongerden
Van 1990 tot heden collectant St.Vituskerk. Daarnaast vrijwilliger bij de organisatie Geloof en Licht.

Dhr J.B. de Lange
Van 1984 tot heden secretaris van de werkgroep Vereniging Voormalig Verzet Gooi, Eemland en Vechtstreek. Van 1984 tot heden organisator jaarlijkse 4 mei herdenking.

Dhr J. Veldstra
Van 1966 tot 1989 penningmeester Hilversums Politiegezelschap Excelsior. Van 1989 tot heden ouderling wijkgemeente De Morgenster.

Dhr. J. Vermeulen
Van 1960 tot heden verbonden aan de Protestantse Kerk te Hilversum als ouderling en hulpkoster. Van 1992 tot heden verbonden aan het Christelijke Mannenkoor Immanuël. Tot 2000 voorzitter van dit koor

Dhr J. Visscher
Verbonden aan de Christelijke Gereformeerde Kerk Hilversum-Centrum. Vrijwilliger bij verschillende transporten van hulpgoederen naar Roemenië en Moldavië. Vrijwilliger bij verbouwing van het inloophuis 'Wording'. In 2005 in het aardbevingsgebied in Pakistaan noodhuisvesting gerealiseerd.

Dhr B. ter Wal
Ruim 50 jaar verbonden aan de Protestantse Kerk te Hilversum als jeugdleider, ouderling, diaken, jeugdouderling en kerkmeester. Daarnaast actief lid van Christelijke Mannenkoor Immanuël. In de functies van voorzitter en lid van de propagandacommissie.

Dhr H.H. Wiegers
Van 1990 tot 2006 voorzitter van bewonerscommissie/Clientenraad van woonzorgcentrum Flat Kerkelanden.

Mvr A.S. Schipper-van der Weij
Van 1966 tot heden onafgebroken vrijwilligerswerk verricht voor de Unie van Vrijwilligers.