Maassluise burgemeester Karssen opent Goede Doelendag


Opbrengst voor Doe Een Wens Stichting. Overleden lid wijkvereniging was zelf betrokken bij Doe Een Wens

MAASSLUIS, 20070420 -- In 2005 startte Wijkvereniging de Flat in Maassluis een jaarlijks terugkerende "goede-doelendag". In voorgaande edities werd ruim drieduizend euro opgehaald voor doelen in Sri Lanka en Senegal. Dit jaar ligt het doel veel dichter bij huis: de Doe Een Wens Stichting. De goede doelendag dit jaar vindt plaats op 27 april a.s. vanaf 19.30 aan de Albert Schweitzerdreef te Maassluis. Burgemeester Karssen verricht de opening.

Huub Nijkamp
Een van leden van de wijkvereniging, RVS medewerker Huub Nijkamp, deed heel veel voor de Doe Een Wens Stichting. Helaas is Huub na een zeer ernstige ziekte in september 2006 overleden. Na overleg met zijn vrouw Monique is besloten om het stukje levenswerk van Huub voort te zetten en een donatiedag voor Doe Een Wens te organiseren. Deze dag is gepland vrijdag 27 april a.s. en het belooft een groots spektakel te worden.

Voetbalvereniging MSV'71
Huub was selectiespeler bij MSV '71 en deze geweldige voetbalvereniging wilde ook graag haar steentje bijdragen: zij stellen een mega-tent ter beschikking waarin maar liefst 600 personen passen. De entree zal ? 2,50 p.p. bedragen, u krijgt hiervoor een geweldige avond met veel artiesten (o.a. Fancy Line-Dancers, zangers Harry Huisman, Jerry, Wim van Beijeren en Robert Appel) die ook belangeloos zullen optreden. Uw entreegeld is bestemd voor de Doe Een Wens Stichting. Sponsors van dit spektakel zijn o.a. RVS Verzekeringen, Metz bloemen, Stichting de vrienden van MSV'71,Maasdelta,Gemeente Maassluis etc. Alle andere vormen van sponseringen zijn van harte welkom. Wilt u ook sponsoren? Dat kan! Bel met 010-5914392 of 0618-559270. De aanvang van deze avond is om 19.30 uur en de offici?le opening zal worden verricht door burgemeester Koos Karssen van Maassluis.

Doe Een Wens Stichting Nederland
Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle kinderen hebben hartenwensen. Iets waar ze van dromen, waar ze naar uitkijken. Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben; kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven. Doe Een Wens neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn. Zie voor meer info: www.doeeenwens.nl.





Doe Een Wens Stichting