Nieuwe gratis uitkrant voor Noord-Holland


NH-uit ondersteund door website

VOLENDAM, 20070425 -- Vrijdag 27 april 2007 verschijnt er een nieuwe uitkrant in geheel Noord-Holland. De naam van de nieuwe uitkrant is NH UIT en zal worden uitgegeven in een oplage van 200.000 stuks. NH UIT zal gratis te verkrijgen zijn bij supermarkten, tankstations, theaters en vele horecagelegenheden.

Vrijdag 27 april is de presentatie om 14.00 uur in Hotel Spaander te Volendam. Naast de krant zal ook de ondersteunende website www.nh-uit.nl worden gepresenteerd. Op de website is onder andere een handige zoekmachine te vinden waarmee binnen enkele seconden provinciebreed, geselecteerd naar genre, de uitagenda per dag wordt getoond. Op de site kan men ook filmpjes bekijken is er aandacht voor lifestyle en bovendien kan iedereen op de site een eigen profiel aanmaken. Op deze manier kan iedereen op de hoogte worden gesteld van de agenda.

Het werd tijd voor een nieuwe uitkrant aangezien de bestaande uitkranten, elk op een ander punt, te wensen overlaten. NH UIT voorziet met een complete agenda, boeiende interviews en achtergronden in de behoefde van veel Noord-Hollanders en is kritisch middels de `club judge'.

Zowel de krant als de website is fraai vormgegeven en het totaal concept is krachtig.

De eerste kranten zullen worden uitgereikt aan: Acteur Peter Faber, Acteur Cees Geel, Zanger Jan Keizer, Gitarist Jan Akkerman, Hoofdredacteur Telegraaf Sport Jaap de Groot en de Burgemeester van Volendam.