Multiweld en Vecom bundelen de krachten


BARENDRECHT, 20070427 -- In het streven naar optimale bediening van de markt zijn Multiweld en Vecom een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van producten voor professioneel onderhoud en oppervlaktebehandeling voor de metaalverwerkende industrie. Als één van de grootste lastechnische groothandels binnen Nederland, bedient Multiweld dagelijks tal van klanten uit de bouw en industrie. Opname van de Vecom producten is een waardevolle aanvulling op het assortiment van Multiweld, dat inmiddels ruim 22.000 producten telt.

Vecom is al sinds 1953 erkend producent van behandelings-, onderhouds- en reinigingsproducten. Deze producten worden afgenomen door distributiepartners uit heel Europa en daarbuiten. Vecom is naast producent ook leverancier van diensten in metaaloppervlaktebehandeling in Noordwest Europa. De unieke en succesvolle combinatie van zowel producten als diensten heeft geleid tot marktleiderschap in de Benelux.

"We hebben voor Multiweld gekozen omdat zij zijn uitgegroeid tot de top 3 leveranciers voor las- en constructiebedrijven binnen Nederland. Door de samenwerking zijn we eindelijk in staat onze producten ook te leveren aan kleinere bedrijven binnen de metaalverwerkende industrie."; aldus Bart Jan Jongenotter, marketing manager Vecom.

Ook Olav de Swaaf, marketing manager van Multiweld, ziet een duidelijke meerwaarde in de samenwerking: "Gezien onze gelijksoortige propositie, vullen we elkaar met de samenwerking meer dan perfect aan. Met deze samenwerking zijn wij instaat onze relaties passende oplossingen te bieden op het gebied van oppervlaktebehandeling, reiniging en onderhoud."

Naast het direct leveren aan eindgebruikers zal Multiweld eveneens een grote rol gaan spelen in het nieuwe distributiebeleid van Vecom.

Introductie Multiweld BV
Multiweld is in 1984 opgericht en als (las)technische groothandel uitgegroeid tot één van de markleiders binnen Nederland. Met een breed en diep assortiment van ruim 22.000 (las)technische producten is Multiweld in staat om voor ieder proces de juiste benodigdheden te leveren.

Kennis van zaken, een goede service en kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten vormen de basis van de filosofie! Mede door deze aanpak is Multiweld uitgegroeid tot één van de vooraanstaande toeleveranciers binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor en centrale magazijn in Barendrecht worden relaties binnen de Benelux bediend door ruim 30 medewerkers.

Introductie Vecom Group BV
De Vecom Groep is al meer dan 50 jaar toonaangevende leverancier van producten en diensten voor professioneel onderhoud en oppervlaktebehandeling in binnen- en buitenland. De Vecom Groep heeft een jaaromzet van circa 24 miljoen Euro en telt meer dan 240 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maassluis bij Rotterdam. Andere vestigingen bevinden zich in Nederland (6), Duitsland (3), het Verenigd Koninkrijk (3), België (1) en Denemarken (1).

Vecom levert een combinatie van diensten en producten:
* Diensten voor de oppervlaktebehandeling van metalen
* Behandelings, onderhouds- & reinigingsproducten
* On-site diensten
* Afvalwaterbehandeling

Primaire markten voor Vecom zijn de metaalverwerkende industrie; procesindustrie; food,
farma en beverage; scheepvaart; transportsector en institutioneel onderhoud.
Vecom is ISO 9001:2000, ISO 14001 and VCA* 2000/03 gecertificeerd. De afgelopen 10 jaar
kende het bedrijf een sterke geografische groei. Zo werd een degelijke en succesrijke
bedrijfsformule in de buurlanden geïntroduceerd door middel van o.a. nieuwe fabrieken,
joint ventures en overnames.

Internet www.multiweld.com
Email info@multiweld.com

Adresgegevens Vecom Group BV
Internet www.vecom-group.com
E-mail: info@vecom-group.com





Multiweld BV