Gijswim de Haas nieuwe Account Manager bij Kender Thijssen


VEENENDAAL, 20070427 -- Kender Thijssen heeft Gijswim de Haas benoemd tot Account Manager. Deze benoeming is de tweede aanstelling in korte tijd binnen het account management team van Kender Thijssen, die hiermee zijn positie in de zakelijke dienstverlening wil versterken.

Door de eerdere invulling van diverse functies in deze branche, beschikt Gijswim de Haas over veel ervaring in account management. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam als zelfstandig ondernemer bij IPA Marketing, een reseller van CRM software. Daarvoor heeft hij vier jaar als Strategisch Account Manager voor Centric Network & Office Automation gewerkt.

Gijswim de Haas: "Kender Thijssen is specialist in het beheer van ICT-infrastructuren. Juist daar ligt mijn interesse binnen de ICT. Daarnaast is Kender Thijssen een middelgrote onderneming met een zeer prettige werkcultuur. Professionaliteit staat hoog in het vaandel en onderling heerst er een informele en vriendelijke sfeer. Voor mij alle ingredi?nten voor een perfecte nieuwe werkgever."

Over Kender Thijssen Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continu?teit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van ? 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.





Kender Thijssen