Ingezonden persbericht


Namens de PvdA-fractie ontvangt u bijgaande informatie

PvdA: oog voor Sint Anna en Korvel

Mensen maken de stad is het motto van de PvdA en daarom heeft de partij voor 2007 vier wijkbezoeken gepland. Het eerste bezoek vindt plaats op vrijdagmiddag 27 april a.s. in de wijken St. Anna, Korvel en Westend.

Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur zullen de drie wethouders en de voltallige raadsfractie van de PvdA diverse locaties bezoeken. Op de agenda staan o.m. het Kromhoutpark, actiegroep De Wakkere Luiden, het MSC, centrum voor emancipatie Feniks, de voormalige brandweerkazerne, winkeliersvereniging Korvel Vooruit en de Stichting Turkse Gemeenschap Tilburg. Ook kunnen bewoners van deze wijken aangeven of ze een raadslid of wethouder willen ontvangen. Dat kan door te mailen naar tilburg@pvda.nl mailto:tilburg@pvda.nl>, of te bellen met Bas Wilthagen (013 5362424).

Tussen 17.00 en 18.00 wordt in wijkcentrum De Nieuwe Stede de balans opgemaakt. Iedere inwoner van de wijk die de PvdA- bestuurders zijn/haar verhaal wil vertellen, zorgen heeft over wat er in de wijk gebeurt, problemen signaleert of wensen en/of ideeën heeft wat er zou kunnen verbeteren is daarbij van harte welkom.