Ingezonden persbericht


D-Lizd en Q-Nation bouwen aan meer Jump in Breda

D-Lizd music is druk bezig om Breda meer op de kaart te zetten als stad waar goed "gejumpt" kan worden. Jumpstyle, de muziek die nu erg intrek is bij de jeugd, is afkomstig uit België en omdat Breda niet ver van de Belgische grens is, is het een logische optelsom. De locatie Q-Nation, die als enige locatie in Breda elke donderdag/vrijdag en zaterdagavond Jumpstyle muziek als één van de vaste muziekstijlen heeft, is gekozen om dit waar te maken.

D-Lizd music wil onder andere door lage entreekosten te combineren met een goede line-up het uitgaanspubliek stimuleren naar deze feesten te komen. Voor de eerste editie, die op vrijdag 27 april plaats vindt, is er (dus) gekozen voor een brede line-up. Zo zullen gedurende deze avond enkele grote namen voor bij komen, maar natuurlijk is er ook ruimte gemaakt om de minder bekenden namen de kans te geven. Gedurende deze avond, die tevens de Birthday Bash is van Tha Lizard is er dus kosten nog moeite bespaard om dit mogelijk te maken.

Dj Boyd en Dj Unique zullen de avond inluiden, Dj Boyd die uit Steenbergen komt is voornamelijk bekend in zijn regio en van de Comic(? Discotheek?). Unique komt ook uit dezelfde regio, Bergen op Zoom, deze dj draaide onder anderen op Nature One en staat in hetzelfde weekend ook in Complex, een van de bekendste Jumpstyle locaties van Europa.

Na deze 2 Dj's zullen de grotere namen aan de beurt komen. Zo zal eerst Dj Dark-E draaien, deze dj is bekend geworden door de Site, die onlangs weer heropend is, en draait nu als resident in Complex, tevens is hij een van de vaste gezichten op (de) grote feesten zoals Reverze/BassLeader Vervolgens draait Dj Mystery, deze dj, die (geheel) uit Duitsland over komt waaien, is bekend geworden met zijn Jumpstyle hit 'Punani'. Dj Mystery is ook geen kleine naam want hij draait op alle grote Jumpstyle feesten in Nederland/België en natuurlijk ook Duitsland zoals: Hardbass/Bassleader/Nature One.

De avond wordt afgesloten door de jarige zelf: Tha Lizard. Hij draait dan samen met een goede bekende van hem: Dj R-Naud. Dj R-Naud uit Etten-Leur, heeft zijn eigen feesten genaamd SkiDome in Sint Willebrord en tevens heeft hij de afgelopen tijd veelvuldig gedraaid op de donderdagavonden in de Q-Nation. Tha Lizard, uit Breda, is zelf één van de residents op de zaterdagavond in de Q-Nation. Dit gehele feest wordt dan nog voorzien van Mc Rems. Deze bekende Mc in de scene, staat onder anderen dit jaar op GroundZero Outdoor en Pinksterpar-t Outdoor

En wie jarig is trakteert dus zullen er ook danseressen zijn en wordt er snoep uitgedeeld. De kosten voor dit alles is slechts 4 euro en dus een leuke prijs voor een leuke avond.

Q-Nation is 27 april geopend vanaf 22:00 ( tot 02:00 uur.)

Q Nation
Visserstraat 5
4811WH Breda

Dennis Verdaasdonk

D-Lizd Music

GSM: +31 (0)6 18090516

E-mail:info@d-lizd.com

---- --