Time : 10:00:00
Date : 26 April 2007
Sender Name: Quo Vadis Int.

Belg helpt Nederlands Parlement Stoppen Met Roken

Astrid Joosten kondigt aan hoe de Belgische Stoppen-Met-Roken-Goeroe Eric Eraly de Nederlandse Tweede Kamer gaat helpen stoppen met roken.
(Vrijdag 27 april op Ned. 2, VARA : "Het Hof van Joosten" om 21u20.)

In het spraakmakend programma " Het Hof Van Joosten" van het Nederlandse media-anker Astrid Joosten dient de overheid de duimen te leggen voor de rokers. Wekelijks kijken één miljoen Nederlanders in 'Het Hof van Joosten' naar boeiende reconstructies van waargebeurde uitgevochten conflicten. Op de agenda staat deze week een door de rokers aangespannen rechtzaak omdat een Nederlandse gemeente het rokerslokaal weghaalt. Rokers zouden immers minder productief zijn.

Stoppen-Met-Roken Goeroe Eric Eraly neemt het op voor de rokers. "Deze hypocriete maatregelen halen helemaal niets uit. Ze duwen de roker enkel dieper weg in zijn mentale verslaving." zegt Eraly die erom bekend is om rokers op zes uur tijd van hun verslaving te kunnen verlossen.

Voor- en tegenstanders voeren een vurig en emotioneel debat dat uiteindelijk beslecht wordt in het voordeel van de rokers. De gemeente wordt veroordeeld en dient het rooklokaal terug in te voeren. Zelfs de meerderheid van de niet-rokers zijn het met deze uitspraak helemaal eens!

Volgens Eraly neemt de overheid in België en Nederland 'nep' maatregelen die er enkel op gericht zijn om de rokers te stigmatiseren. Er is echter geen enkele overheid bij gebaat indien 10% van de bevolking zou stoppen met roken. En dit gaat verder als de taksen en accijnzen op tabak. Een studie van de ERASMUS universiteit(NL) toont immers aan dat indien alle Nederlanders zouden roken, de ziektezorg met 40% zou dalen!
"Een roker is een 'goedkope dode" zegt Eraly.

"De overheid dient zelf het goede voorbeeld te geven" zegt Eraly " vandaar dat hij samen met 2de kamerlid Lea Bouwmeester(PvdA) het initiatief neemt om alle rokende Kamerleden gratis te helpen stoppen met roken via een speciaal georganiseerde RookStop Workshop in Den Haag." Lea Bouwmeester verwacht een massale opkomst voor dit positieve Noord - Zuid initiatief! Datum, tijdstip en plaats van het gebeuren worden in de uitzending bekend gemaakt. Kijken dus!

Eraly hoopt stiekem dat hij hiermee de Belgische Parlementairen ook zou kunnen bewegen om deel te nemen aan een gratis voor hen speciaal georganiseerde RookStop Workshop. " Dit zou tenminste een positief signaal zijn naar zowel rokers als niet-rokers." " We moeten dringend stoppen met de hetse tegen rokers!" Een positieve benadering is de beste manier om een roker te helpen stoppen met roken.

Vanaf volgende week ligt het nieuwste boek " De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode" (Borgerhoff&Lamberights, 2007) van Eric Eraly in de betere boekhandel.
Meer info via www.IkStopMetRoken.com

NOOT AAN DE REDACTIE:

Eric Eraly is in Vlaanderen en Nederland bekend om zijn succesvolle en revolutionaire methode waarbij hij in amper zes uur tijd rokers succesvol van het roken afhelpt. Duizenden Vlamingen en Nederlanders, alsook grote bedrijven zoals N.M.B.S., Colruyt, KBC, etc zweren bij de "Gemakkelijk Stoppen met Roken Methode". Het werkt. Voor bijkomende informatie, voor een interview, voor een gratis exemplaar van het boek, etc, kan u steeds terecht bij Eric Eraly. U kan hem het best bereiken per email via eric@gemakkelijkstoppen.com of
per GSM 0475 27.65.91.

Meer info op www.IkStopMetRoken.com of
www.gemakkelijkstoppen.com

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL