Fugro N.V

PERSBERICHT

Leidschendam, 27 april 2007

Fugro verwerft opdracht in Mexico

Fugro heeft , samen met Constructora Subacuatica Diavaz, een opdracht verworven van oliemaatschappij PEMEX Exploration and Production voor geofysisch en geotechnisch onderzoek in de baai van Campeche, Mexico. De opdrachtsom bedraagt circa EUR 16 miljoen (USD 21,9 miljoen). Het werk zal 30 april starten en ongeveer een jaar in beslag nemen.

Het gaat om circa dertig bodemonderzoeken voor olieplatforms, alsmede meer dan vijftig pijpleidingroute-onderzoeken, in waterdieptes van 7 tot 1.600 meter. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de Fugro-vestigingen in Cd del Carmen, Campeche, Mexico.

De werkmaatschappijen Fugro Chance de Mexico en Fugro Survey Mexico hebben gedurende meer dan veertien jaar meerdere opdrachten uitgevoerd op het gebied van geofysische-, geotechnische-, exploratie-, precieze plaatsbepaling- en surveydiensten voor de nationale oliemaatschappij PEMEX, alsmede voor bouw-, mijnbouw- en constructie-ondernemingen in Mexico.

Voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir. K.S. Wester, President-Directeur Telefoon 070 311 11 12

Fugro N.V.
Postbus 41 Fugro verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen. In het verlengde hiervan levert Fugro aanverwante diensten, waaronder nauwkeurige plaatsbepaling, 2260 AA het testen van bouwmaterialen, reservoir engineering en datamanagement. Organisatorisch bestaat Fugro uit drie Leidschendam divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. Tel: 070 3111422 Fugro is genoteerd aan Euronext N.V. te Amsterdam en opgenomen in de Amsterdam Midkap index. Fugro heeft Fax: 070 3202703 circa 275 kantoren en zo'n 10.000 medewerkers, die in meer dan 50 landen permanent aanwezig zijn. ir@fugro.com
www.fugro.com

1 van 1


---- --