Ingezonden persbericht


E-Storage breidt portfolio voor storage-infrastructuur uit met Pillar Data Systems

Eerste distributieovereenkomst voor Benelux

Utrecht, 27 april 2007 - E-Storage, specialist in storage-infrastructuren, voegt de producten van Pillar Data Systems toe aan zijn storage-portfolio. E-Storage is hiermee de eerste Nederlandse reseller én distributeur van deze snelgroeiende leverancier van netwerkstorage-oplossingen. De producten van Pillar Data Systems combineren fiberchannel-prestaties met de prijsstelling van SATA. Daarnaast hebben de twee bedrijven een distributieovereenkomst gesloten voor België en Luxemburg.

"E-Storage richt zich met zijn diepgaande kennis van en ervaring met SAN en NAS op dynamische bedrijven die graag voor de komende jaren een gedegen plan willen opstellen voor hun dataopslag", zegt Ben Laarhoven, Commercieel Directeur van E-Storage. "De producten van Pillar Data Systems passen perfect bij deze projecten. We zijn er dan ook trots op dat we als eerste de innovatieve oplossingen van Pillar in Nederland kunnen leveren. Met Pillar wordt het nu bijvoorbeeld eenvoudig om oplossingen te bieden die naadloos integreren met Oracle."

Donald Stewart, directeur EMEA South bij Pillar Data Systems over de partnership: "Met E-Storage voegen we een krachtige en ervaren partner toe aan ons Europese reseller-netwerk. E-Storage kent de behoeften van de huidige IT-sector en heeft inzicht in de manier waarop ons storage-aanbod daarin past. De Benelux-markt is belangrijk voor ons aangezien veel multinationals in deze landen zijn gevestigd. We willen deze markt samen met een gevestigde partner betreden. In E-Storage hebben we deze partner gevonden."

###

Over E-Storage
E-Storage is een Nederlandse storage integrator, die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote (top-100) bedrijven en instellingen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met grote klanten als Getronics PinkRoccade, Atos Origin, ING Bank en Centraal Boekhuis. Doelstelling van E-Storage is klanten ondersteunen bij de maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen, toenemende wettelijke vereisten, marktontwikkelingen, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van informatie op ieder platform.